Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen egy egészséges, szerető...

Milyen egy egészséges, szerető család?

Figyelt kérdés
Össze tudná foglalni valaki nekem? Úgy érdekel! Sajnos az enyém elég rossz. :( (18f)

2022. febr. 1. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Lehet nem ez az a hely ahol ezt megkellene kérdezned!😄🤭 én sem tudom.
2022. febr. 1. 20:35
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerencsére nekem egy nagyon szerető család jutott, amiért végtelenül hálás vagyok. Bármit meg tudok beszélni a családommal, kérés nélkül jönnek segíteni ha szükségem van rá, ahogyan én is nekik.

Sokszor olvasom azt itt gyakorin, hogy az emberek utálják például a Karácsonyt, vagy a Húsvétot, mivel ilyenkor a családdal kell lenni. Én ezt el sem tudom képzelni, hiszen szeretek a családommal lenni. Együtt enni, ajándékozni, vagy csak úgy ülni és beszélgetni

2022. febr. 1. 20:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém ellenkezője.
2022. febr. 1. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Amúgy én nem értem miért utálja bárki Karácsonyt. Szerintem sokkal jobb alatta Budapest, mint a Tarlós érában.
2022. febr. 1. 21:01
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, ez hogy jön ide?
2022. febr. 1. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Azt írta olvassa, hogy sokan utálják Karácsonyt. Sajnos én is sokat olvasok ilyen kommenteket.
2022. febr. 1. 21:07
 7/15 anonim ***** válasza:
23%

6!

Majdnem sikerült nevetnem, annyira vicces voltál...

2022. febr. 1. 23:06
 8/15 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos én is csak szakkönyvekből ismerem az ilyet. Majd talán a sajátom…
2022. febr. 1. 23:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs fix recept hogy mitöl harmonikus és jó egy család.
2022. febr. 1. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha szereted a párodat, szereted a gyerekeidet,akkor ők is szeretni fognak. Ha szeretitek egymást a családtagokkal, akkor segíteni is fogjátok egymást. Ez olyan biztonságot ad, ami pótolhatatlan. Ha szereted a másikat, akkor a javát akarod, azt akarod, hogy neki jobb legyen az élete (pl.a gyerekednek)és ez nem esik nehezedre, valahogy magától jön a dolog.Ha bajban van valaki, mindenki segíti. A miénk valahogy így működik.
2022. febr. 2. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!