Mennyire egészséges,etikus ha valaki egy családi,vitás érzelemkitörésekkel teli interakcióban hangfelvételt készít a konfliktusról,melyet nem közöl a résztvevőkkel azon célból hogy lejátsza majdan egy nyugodtabb élethelyzetben reflektív jelleggel?
Téged se az eszedért szeretnek, ugye?
Kérdés: mennyire etikus.
Válasz: igen vagy nem
nem etikus, ugyanakkor van amikor talan ez segit. amikor apam uvoltozott velem torkaszakadtabol, akkor legszivesebben en is felvettem volna hogy lassa mit csinal. az biztos hogy az illeto fel fog haborodni amiert felvetted
ugyanakkor volt olyan is hogy sirtam valami miatt anyukammak, es vigasztalas helyett elkezdett videozni engem, az baromi rosszul esett
"Még a telefonbeszélgetéseinket is rögzítettem emiatt egy jó ideig. Akinek nincs takargatnivalója, az szerintem nem akad ki ilyenen."
Semmi takargatnivalom, de bizony kiakadnék egy ilyenen. Onnantól vége a kapcsolatnak, vagy barátságnak.
Ha nincs takargatnivalód, akkor ugye az se zavarna, ha a biztonsági őr bevinne megmotozni miután távoztál egy üzletben a pénztártól?
Én nagyanyámmal csináltam ezt. Amikor a hangfelvételre sem ismerte be, hogy szemét volt, onnantól elégtétellel töltött el és tölt el a tudat, hogy jobb vagyok nála. Meg hál Istennek úgy megsértődött rám, hogy csak akkor jön, ha én egész nap távol vagyok. 17/L.
Nyilván nem ideális, ha idejut egy kapcsolat, de ne hagyja magát a sértett fél, tessék a sarokra állni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!