Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen egy egészséges, szerető...

Milyen egy egészséges, szerető család?

Figyelt kérdés
Össze tudná foglalni valaki nekem? Úgy érdekel! Sajnos az enyém elég rossz. :( (18f)

2022. febr. 1. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sokan társadalmi nyomásra alapítanak családot és/vagy vállalnak gyereket, és ezért nem tud rengeteg család jól működni. Sajnos ha még gyerek is van, akkor a gyerek issza meg a levét az állandó veszekedéseknek, végül pedig a válásnak (rosszabb esetben a szülők legyilkolják egymást, a gyerek pedig megárvul).

Sajnos nekem is hasonló család jutott, ráadásul mindkét oldalról. Valahogy nekem egy szeretet nélküli családba sikerült beleszületnem, anyukám az egyetlen, aki még viszonylag normálisan áll a dolgokhoz.

2022. febr. 2. 02:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Néhányat ismerek, de ők meg annyira ennek a bűvöletében élnek, hogy rajtuk kívül mintha nem létezne másmilyen család, és csak ők nevelik jól a gyerekeiket, mások meg rosszul.

Számomra egy jól működő családban megértés van egymás iránt, ehhez az kell hogy figyeljünk a másikra, beszéljük ki az érzéseinket, és érdeklődjünk a másik érzéseiről.

2022. febr. 2. 04:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki (értelmes) kommentét. Hát sajnos a miénk nem ilyen. :/
2022. febr. 2. 05:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkoznak egymással, és nem a telefon a fontos.

Megkérdezik hogy vagy, érdeklik milyen napod volt.

Van testi kontakt puszi-oleles esetleg fej simogatás.

Közös reggeli vagy vacsora

de ami a legfontontosabb az igaz törődés

2022. febr. 2. 07:25
 15/15 anonim válasza:
Hat annak amit eddig 18 ev alatt lattam kb pont az ellentete lenne
2022. febr. 4. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!