Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy legyen tovább? Teljesen...

Hogy legyen tovább? Teljesen úgy érzem hogy már teljesen elrontottam az egész életem ezzel.

Figyelt kérdés
1 éve kezdődött az egész, mikor elkezdtem füvezni. Akkor még csak heti 1-2x haverokkal, aztán fél év után már szinte majdnem minden nap. Most vagyok azon a szinten, hogy minden este tépek, és nem birok leszokni de elvonóra nem megyek mert fűvel szerintem fölösleges és nem akarok sokáig távol lenni a családomtól. 1 hete eladtam a telefonom is hogy tudjak venni mert nem volt pénzem, és azóta teljesen eltávolodtam a családomtól anyum nagyon haragszik rám és már nem is beszélek vele. Egy elég gyenge iskolába vettek fel idén, és 3 tárgyból is bukásra állok amit már nem hiszem hogy ki tudnék javitani. Teljesen elveszettnek érzem magam, nem is tudom most mihez kezdjek. :( Mit tennétek a helyemben?
2023. máj. 15. 18:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hiába szakítanék meg mindent, próbáltam már de valahogy mindig visszatér az életembe "ez a szar". Csak is azért füvezek mert segít kizökkenni az unalmas hétköznapokból, ami annyiból áll hogy elmegyek suliba, hazajövök telózok 7-8 óra körül meg betépek nagyon és elmegyek aludni. Ez megy fél éve.
2023. máj. 15. 21:42
 22/27 A kérdező kommentje:
És mikor be vagyok tépve akkor azt érzem, hogy semmi rossz nem történhet velem a világban, csak szárnyalok miközben szól a zene. Ezért is tetszik és ezért vagyok rászokva.
2023. máj. 15. 21:43
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
Ki kene toltened az eleted es csokkenteni a sulistresszt. Kezdj el takaritani, fozni magad utan, mindennap sportolj, allj ra a tanulasra hogy ne legyel stresszes a dogak miatt, mindig ott legyen a felszerelesed es kapj dicsereteket. Legyen vm alkoto hobbid is es oszd meg. Lehet a szuleid is mergezok, tavolodj el lelekben, térben alakits ki kulon helyet es keruld oket. Olvass pszicjologiai konyveket naponta lelkifroccs gyanant. Egyel egeszsegesen, a belflora es hangulat osszefugg. A sikerelmeny, jovokep, nyugalom, onbizalom hianyzik neked. Ettol kell mindig fuhoz nyulnod, mert szorongsz, sresszes vagy es nem boldogulsz.
2023. máj. 16. 05:59
 24/27 anonim ***** válasza:
51%

Úristen, Kérdező...

Tudod mit? Ne tegyél semmit, a világnak szüksége van lúzerekre. Nyugi, elrettentő példának tökéletes vagy!

Kicsit sem szégyenled magad?! Unalmas hétköznapokból akarsz kitörni a fűvel? Komolyan, mit tudsz te az életről? Mi lesz veled felnőttként, ha belekerülsz az igazi mókuskerékbe?

Nincsenek barátaid? Hobbid?

Gondolom, amúgy megvan mindened, de le se sz*rod, hogy a családod mi mindent tesz meg érted.

Ja, itt jegyezném meg, hogy ne érvelj az elvonó ellen a családodtól való távolléttel, hisz tojsz rájuk!

Eladtad a telefonodat?! Anyáddal nem beszélsz?

Kinek képzeled te magad? Neked mindent lehet?

Te magad is látod, hogy csúszol lefelé, de jó drogos módjára mentegeted magad, hogy a fűvel nem kell elvonóra menni.

Bohóc vagy, kérdező!

És ha így folytatod, maholnap csücsülsz majd a börtönben, mert vagy lopsz majd az adagodért, vagy valami rosszabbat teszel.

2023. máj. 16. 06:24
 25/27 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes én hogy kizökkenjek a mindenapokból focizni jártam. Haverok közül valaki könyvtárba, sétálni vagy más sportot üzni. Amit te csinálsz az csak üres kifogás. Menj el elvonora. Hajrá és keress hobbyt magadnak.
2023. máj. 16. 07:30
 26/27 anonim ***** válasza:
56%

Én nem ítélem el a kérdezőt, hogy befüvezett, pedig semmiféle káros szenvedélyem nincs, de ebben az országban jövőképről beszélni.... hát hogy a fnébe lenne már jövőkép, amikor óránként változtatják a dolgokat az emberek feje felett és se normális közoktatás, se normális életkilátás se normális családkép, se létbiztonság, se semmi nincs sok fiatal előtt.

Mindenesetre a remény hal meg utoljára és már csak azért is menj el elvonóra, kedves kérdező, hogy még változtathass a világon, hiszen még előtted az élet, tedd jobbá!!

2023. máj. 16. 10:30
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Írd be a keresőbe, hogy alacsonyküszöbű ellátás, és a lakhelyedet. Lehet hogy oda is járhatsz, és akkor nem kell befeküdnöd.
2023. jún. 10. 18:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!