Hogy legyen tovább? Teljesen úgy érzem hogy már teljesen elrontottam az egész életem ezzel.
Úristen, Kérdező...
Tudod mit? Ne tegyél semmit, a világnak szüksége van lúzerekre. Nyugi, elrettentő példának tökéletes vagy!
Kicsit sem szégyenled magad?! Unalmas hétköznapokból akarsz kitörni a fűvel? Komolyan, mit tudsz te az életről? Mi lesz veled felnőttként, ha belekerülsz az igazi mókuskerékbe?
Nincsenek barátaid? Hobbid?
Gondolom, amúgy megvan mindened, de le se sz*rod, hogy a családod mi mindent tesz meg érted.
Ja, itt jegyezném meg, hogy ne érvelj az elvonó ellen a családodtól való távolléttel, hisz tojsz rájuk!
Eladtad a telefonodat?! Anyáddal nem beszélsz?
Kinek képzeled te magad? Neked mindent lehet?
Te magad is látod, hogy csúszol lefelé, de jó drogos módjára mentegeted magad, hogy a fűvel nem kell elvonóra menni.
Bohóc vagy, kérdező!
És ha így folytatod, maholnap csücsülsz majd a börtönben, mert vagy lopsz majd az adagodért, vagy valami rosszabbat teszel.
Én nem ítélem el a kérdezőt, hogy befüvezett, pedig semmiféle káros szenvedélyem nincs, de ebben az országban jövőképről beszélni.... hát hogy a fnébe lenne már jövőkép, amikor óránként változtatják a dolgokat az emberek feje felett és se normális közoktatás, se normális életkilátás se normális családkép, se létbiztonság, se semmi nincs sok fiatal előtt.
Mindenesetre a remény hal meg utoljára és már csak azért is menj el elvonóra, kedves kérdező, hogy még változtathass a világon, hiszen még előtted az élet, tedd jobbá!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!