Hogy legyen tovább? Teljesen úgy érzem hogy már teljesen elrontottam az egész életem ezzel.
Kérdező rendbe hozzák az életed, nyilván azt neked is akarnod kell, csak akkor menj ha tényleg leakarsz szokni.
Akik nem mentek elvonóra többségében nagyon csúnyán végezték, még lejebb csúsztak és fiatalon haltak meg vagy lettek hajléktalanok.
Amikor már ott vagy hogy eladod a telefont hogy legyen pénzed fűre, mindenképpen kell vmi sürgös segítség.
Úgy látszik rád rosszul hat.
A helyedben azt tenném amit a többség (abból amit elolvastam, javasolt), mégpedig elmennék elvonóra. Szerintem a szüleidnek is nyugodtan megmondhatod a problémádat, nyílván nem fognak örülni, de azzal, hogy önként már felfedezted ezen rossz oldalad és szeretnél is rajta változtatni úgy gondolom támogatniuk kéne. Minden esetre úgy érzem böven van még kiutad a mélyvízböl, csak segítséget kell kérned.
Nézz utána Ráckeresztúrnak a neten és ne félj tőle.
Mindenben segíteni fognak.
Sikerül majd felépíteni a saját életed, fel fogsz nőni.
Sikert kívánok neked!
Ne halogasd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!