Hogy legyen tovább? Teljesen úgy érzem hogy már teljesen elrontottam az egész életem ezzel.
"Mit tennétek a helyemben?"
Eltakarodnék elvonóra.
Én elmennék elvonóra!
Hidd el, ebből ki kell szakadnod és nem, még nem rontottad el az életedet: tegyél magadért!
Az átmeneti kellemetlenségek után hosszabb távon csakis jobb lesz, ha megszabadulsz a függőségedtől és új barátságokat kötsz a régieket pedig törlöd!!
Még most elmennék elvonóra.
MOST.
Mielőtt még jobban elqrod az életed.
Jézusom! Eladtad a telefonodat?
Most kell AZONNAL elvonóra menni, mielőtt bűnözni is hajlandó lennél a drogért!
7 akkor nem füveztél, ilyen egyszerű.
Én elmennék a kérdező helyében elvonóra mielőtt bűntényt követ el.
Lehet hogy fizikálisan nem okoz olyan mértékü függöséget mint az alkohol vagy cigi, de nagyon erős függöséget okoz mentálisan, és végeredményben sokkal rosszabb mint az alkohol vagy cigi, mert sokkal hamarabb kialakul a függöség szinte kivétel nélkül annyira veszélyes, nem hiába tiltott.
Elvonó az egyetlen megoldás itt
hany eves vagy?!
anyad apad miert nem csap az asztalra?
vagy eleg idos vagy hogy kivagjanak otthonrol es menjel elvonora, vagy olyan fiatal vagy hogy szo nelkul kapsz egy pofont semmi zsebpenz , hoznak visznek a sulibol beszelnek a tanarokkal es 0-24 kontroll alatt vagy otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!