Szülöknél mennyire elfogadott, ha a gyerekük nagy korkülönbséges párkapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Tehát az adott helyzet 26 éves férfi egy 16 éves lánnyal ismerkedik. Én vagyok a 26 éves férfi, és ezért kérdezem. Ez mai szülőknél mennyire elfogadott? Nekem még nem volt kapcsolatom, ezért kérdezem a lánynak se.
Nem egyéjszakásra megyek, sőt örülök, ha összejön az életem első kapcsolata.
26F
2023. máj. 10. 13:25
61/62 anonim válasza:
Ezt nem tudom minek felsorolni, hogy az ilyen kapcsolatnak hamar vége lesz. Nyilván, mert aki tinikre gerjed az hebe vagy efebofil és túlkoros lesz a lány, vagy a lány miután felbátorodik mer majd hozzá jobban illő fiút is keresni. Úgy csináltok, mintha a 30 évesek mikor összejönnek fixen együtt is maradnának, pedig a nagyrésze annak is szakítás lesz. Akkor ez miért másabb? Ha a tininek idősebb kell, az idősebbnek meg tini, akkor megtalálta a kereslet a kínálatot. Az erőszakoskodás meg felnőttek között is ugyanúgy erőszakoskodás, ahogy tini-felnőtt esetén is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!