Szülöknél mennyire elfogadott, ha a gyerekük nagy korkülönbséges párkapcsolatban van?
Tehát az adott helyzet 26 éves férfi egy 16 éves lánnyal ismerkedik. Én vagyok a 26 éves férfi, és ezért kérdezem. Ez mai szülőknél mennyire elfogadott? Nekem még nem volt kapcsolatom, ezért kérdezem a lánynak se.
Nem egyéjszakásra megyek, sőt örülök, ha összejön az életem első kapcsolata.
26F
Na mert aztán a 16 éves nem röhögne ki. Ha össze is jönnétek, garantálom neked, hogy 10 év múlva te már csak egy röhejes sztori lennél egy csajos estén, ahol épp a legnagyobb ballépéseikről beszélnek.
Ha tovább is húznátok pár hónapnál, legkésőbb akkor kirakna, amikor elkezdi foglalkoztatni a jövő, célok, stb. és rájön, hogy te semmit nem tettél, amikor lehetett volna.
Egyáltalán nem elfogadott az ilyen és valszeg el fognak téged hajtani a csaj mellől.
Viszont nekem a baráti körömben van hasonló, sőt sztem durvább példa, pozitív végkicsengéssel. 25 éves férfi, 13 éves lány. Ez már vagy 15 éves story. Azóta házasok, gyerekeik vannak.
Olvastam pár kommentet, de mielőtt agyvérzést kapnék, inkább abbahagyom.
nem hiszem el, hogy nem lehet felfogni, hogy nem a 10 év korkülönbséggel van a baj. A férjem 10 évvel idősebb nálam. De mi 40/50 évesek vagyunk! Értelemszerűen ő sem jött oda 15 évesen a pöcsét mutogatni az ovi kerítéséhez. Egyszerűen ebben az életkorban ez nagy különbség, és ha egy felnőtt férfi tinikislányokra bukik, akkor az beteg. És pont! Nincs kivétel, nincs mentség. Beteg.
18 éven aluli lánnyal nem érdemes kezdeni, a legfőbb oka az hogy velük nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani még az esetek 99%-ban, kb heti vagy havi szinten fordul teljesen ki a személyiségük, keresik a helyüket a világban stb. Nyilván az elöfordul hogy kiderül azt hazudta hogy 20 éves közben csak 16 de akkor megmondani hogy nem akarsz semmit.
Mert egy normális felnött férfinak ez nem opció
Ha tapasztalt lennél, és tudnád, hogy kell bánni egy lánnyal/nővel az ágyban, lenne agyad védekezni, és nem egy szűz szerencsétlen lennél, hagynám, hogy a lányom veled ismerkedjen, de ha megtudnám, hogy egy nyomorult szűz vagy, aki a lányomon akar gyakorolni, hát eltiltanálak tőle, és megveretnélek a férjemmel.
26/N, 39/F (a mi lányunk igaz csak 6 éves még)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!