Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülöknél mennyire elfogadott,...

Szülöknél mennyire elfogadott, ha a gyerekük nagy korkülönbséges párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Tehát az adott helyzet 26 éves férfi egy 16 éves lánnyal ismerkedik. Én vagyok a 26 éves férfi, és ezért kérdezem. Ez mai szülőknél mennyire elfogadott? Nekem még nem volt kapcsolatom, ezért kérdezem a lánynak se.

Nem egyéjszakásra megyek, sőt örülök, ha összejön az életem első kapcsolata.

26F

2023. máj. 10. 13:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
19%
#21 Megyeszékhely, Nuygat Mo. itt elfogadott volt. Budapesten meg aztán hajjaj... nyilván kisebb városban, vagy kelet Mo.-on ez istentől való volt. Győriként mi liberálisabbak voltunk.
2023. máj. 10. 14:47
 22/62 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem semennyire nem elfogadott, ki örülne ilyennek?

Ettől függetlenül léteznek, sőt néha jól is sikerülnek az efféle kapcsolatok, de ezek a kivételek.

2023. máj. 10. 14:51
 23/62 anonim ***** válasza:
20%
Hirtelen itt a gyakorin mennyire konzervatív lett mindenki. Más kérdések alatt (elég az erotika részlegbe benézni) olyan hajmeresztő válaszok vannak, hogy csak pislogsz. Álszent bagázs! :D
2023. máj. 10. 14:54
 24/62 anonim ***** válasza:
83%
Nem jól sikerülnek, hanem a kihasznált gyerek vagy félelemből, vagy megszokásból marad.
2023. máj. 10. 14:54
 25/62 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj, de én az ilyen kérdéseknél mindig leírom, hogy amikor egy 26-30 éves pasinak ilyen 16 éves kamaszlányka kell, az egy beteg dolog, és tuti, hogy a pasi mentálisan nem egészséges. És bocs, de itt is látszik, hogy igazam van, a saját korosztályoddal képtelen vagy kapcsolatot kialakítani, meg úgy bárkivel, ezért nem volt még senki, és ezért hajtasz befolyásolható tinilányra.

Inkább menj el, és kezeltesd pszichiáterrel a mentális gondjaidat, ne félig gyerekeket keress komoly kapcsolatra, hát még nemrég àltalános iskolás volt, te jóég....

Van egy réteg, ahol minden belefér ugyebár, de átlagos szülő ezt nem fogja tolerálni, tehát elképzelni nem tudom, hogy akarsz majd komoly kapcsolatot, ha tiltva lesz a kiscsaj, és még találkozni sem fogtok tudni.

2023. máj. 10. 14:56
 26/62 A kérdező kommentje:

Még nem jöttem össze, csak ismerkedek vele. Tehát semmi nem volt még köztünk. Amúgy igen esélytelen vagyok a korosztályomnál, azért adtam lentebb. Csúnya vagyok, karrierben is egy lúzer vagyok. Tényleg szó szerint örülök, hogy valaki szóba áll velem.

Ezért kérdezem, ha össze tudnék vele jönni nagyon megbecsülném, tisztelném. Tehát nem kihasználásra játszanék.

2023. máj. 10. 15:18
 27/62 anonim ***** válasza:
78%
Majd jön a hazudozás a szülőknek, meg uszítja majd a gyereket a szülei ellen. Ahogy szokták az ilyenek
2023. máj. 10. 15:19
 28/62 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen más életfázisban vagytok. 26 évesen felnőtt, saját lábon álló, dolgozó ember vagy (legalábbis ez lenne a normális), a lány pedig még gyerek - kinézetre talán nem, de gondolkodásban, élethelyzetében, lehetőségeiben, élettapasztalatában biztosan. Ha egy 36 éves férfi kavar egy 26 éves nővel, azt ugye érzed, hogy miért más? Mit tud adni egy kamasz egy huszonéves felnőttnek a szexen kívül? Inkább tedd fel magadnak a kérdést, miért nem akarsz egyenrangú kapcsolatot, szemmagasságban a másikkal?
2023. máj. 10. 15:21
 29/62 A kérdező kommentje:

Mert nem tudok megfelelni egy 26 éves nőnek, kiröhög.

Köszönöm a válaszokat! Megértettem rossz dolog kikezdeni egy 16 éves lánnyal.

2023. máj. 10. 15:25
 30/62 anonim ***** válasza:
88%
De ember, ez szinte még egy gyerek. Hiába vagy csúnya, akkor sem értem, mit tud neked nyújtani egy 16 éves a szexen kívül, miközben teljesen más életszakaszban jártok.
2023. máj. 10. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!