Szülöknél mennyire elfogadott, ha a gyerekük nagy korkülönbséges párkapcsolatban van?
Tehát az adott helyzet 26 éves férfi egy 16 éves lánnyal ismerkedik. Én vagyok a 26 éves férfi, és ezért kérdezem. Ez mai szülőknél mennyire elfogadott? Nekem még nem volt kapcsolatom, ezért kérdezem a lánynak se.
Nem egyéjszakásra megyek, sőt örülök, ha összejön az életem első kapcsolata.
26F
Szerintem semennyire nem elfogadott, ki örülne ilyennek?
Ettől függetlenül léteznek, sőt néha jól is sikerülnek az efféle kapcsolatok, de ezek a kivételek.
Ne haragudj, de én az ilyen kérdéseknél mindig leírom, hogy amikor egy 26-30 éves pasinak ilyen 16 éves kamaszlányka kell, az egy beteg dolog, és tuti, hogy a pasi mentálisan nem egészséges. És bocs, de itt is látszik, hogy igazam van, a saját korosztályoddal képtelen vagy kapcsolatot kialakítani, meg úgy bárkivel, ezért nem volt még senki, és ezért hajtasz befolyásolható tinilányra.
Inkább menj el, és kezeltesd pszichiáterrel a mentális gondjaidat, ne félig gyerekeket keress komoly kapcsolatra, hát még nemrég àltalános iskolás volt, te jóég....
Van egy réteg, ahol minden belefér ugyebár, de átlagos szülő ezt nem fogja tolerálni, tehát elképzelni nem tudom, hogy akarsz majd komoly kapcsolatot, ha tiltva lesz a kiscsaj, és még találkozni sem fogtok tudni.
Még nem jöttem össze, csak ismerkedek vele. Tehát semmi nem volt még köztünk. Amúgy igen esélytelen vagyok a korosztályomnál, azért adtam lentebb. Csúnya vagyok, karrierben is egy lúzer vagyok. Tényleg szó szerint örülök, hogy valaki szóba áll velem.
Ezért kérdezem, ha össze tudnék vele jönni nagyon megbecsülném, tisztelném. Tehát nem kihasználásra játszanék.
Mert nem tudok megfelelni egy 26 éves nőnek, kiröhög.
Köszönöm a válaszokat! Megértettem rossz dolog kikezdeni egy 16 éves lánnyal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!