Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mérgező szülők gyereke, hogy...

Mérgező szülők gyereke, hogy tudtál megbocsátani?

Figyelt kérdés
Én most dolgozom fel pszichológus segítségével és jelenleg úgy vagyok vele hogy le akarom tiltani őket és teljesen megszakítani a kapcsolatot...
2023. ápr. 20. 06:24
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
#36 Ez is igaz. Apámról tudom, hogy tudja a lelke mélyén, hogy hibázott, de pont emiatt hibáztat mindenki mást. Így elfedi maga előtt, a lényeg, hogy ő mindent jól csinált.
2023. ápr. 21. 09:57
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Én egy éve nem látogattam, és nagyon gondolkozom azon, hogy soha többé nem kéne. Nme járok terápiába, meg semmi, egyszerűen csak azt érzem, hogy nem akarok hazamenni, nem akarom a ritka szabadnapjaim a szüleimmel tölteni, mikor egyedül jobb lenne, vagy akár találkozhatok a barátaimmal, akikkel jobban érzem magam, mintha hazamennék a szülőfalumba, amit utálok, és ott kéne rohadnom, anyámékkal, az ő házukban. Mehetek helyette túrázni, kirándulni, lehetek az otthonomban komfortosan, átmehetek Szlovákiába, rendezhetek szalonnasütést a barátaimmal, nem tudom, mit csináljak, most ez vízválasztó, hogy lesz egy három napos hétvégém.
2023. ápr. 23. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!