Egy szeretett rokonom halála/temetése után azonnal.
2023. ápr. 20. 07:05
2/42 anonim válasza:
*Egy szeretett rokonom halála/temetése után azonnal megszakítottam a kapcsolatot.Megbocsájtás folyamatban-de még van egy-két elintézendő.
2023. ápr. 20. 07:11
3/42 anonim válasza:
2+ A gyermekeim ugyan így vannak, nekik már csak 1 kapcsuk van (1 db nagyszülő). Tisztában vannak azzal kivel állnak szemben rajta kivül. Ők nem mérgező szülővel nőttek fel.
2023. ápr. 20. 07:14
4/42 anonim válasza:
*Tisztában vannak azzal kivel állnak szemben: húgom
2023. ápr. 20. 07:15
5/42 anonim válasza:
Gondolom erre voltál igazán kíváncsi és nem a megbocsájtásra.
2023. ápr. 20. 07:17
6/42 anonim válasza:
Sehogy. Tudomásul vettem, hogy ilyenek, mivel rám nézve az ilyen kapcsolat megbetegítő, kizártam őket az életemből. Belátásra való hajlandóságuk nulla, rombolják tovább egymás életét, az enyémet tovább nem engedem. Nem tudom, mit kellene megbocsátanom azon, hogy valaki visszaél a saját magára ruházott hatalmával. Simán visszavettem tőlük ezt a hatalmat.
2023. ápr. 20. 07:22
7/42 anonim válasza:
Kérdező: Mi számít mrégező szülőnek? Csak mert manapság ez mér szállóige a nárcisztikussal együtt.
2023. ápr. 20. 07:26
8/42 A kérdező kommentje:
#7 Huuu sokféle mérgező szülő van. Például akinek nem a gyerek boldogsága a fontos, hanem hogy az ő irreális elvárásainak megfeleljen (ami nem ilyen hogy vegye ki a részét a házimunkában), aki letöri a lelkesedését, megveri kis dolgok miatt, mindenért kritizálja, csak akkor szereti, ha jól teljesít, kibeszéli másoknak, hogy milyen rossz gyerek, túlfélti még 25 évesen is, stb.
2023. ápr. 20. 07:35
9/42 anonim válasza:
Mit jelent szamodra a "mergezö"? Meg soha nem hallottam ezt a kifejezest, de ok. körülbelül sejtem, mire gondolsz.
Azt ajanlom, probalj meg velük rendesen viselkedni, ne szakitsd meg a kapcsolatot- nagyon kell vigyazni az ilyesmi gondolatokkal, mert te is visszakaphatod a sajat gyerekeidtöl, es az borzaszto erzes igy elni. Ha düh, vagy nem megbocsajtas erzese van benned a szüleid irant, akkor az teged is tönkretesz, neked sem jo. Ki akarsz "szurni" velük, hogy megszakitod a kapcsolatod, de magadnak pontosan ugyanugy artasz ezzel.
A legjobbat hozd ki okosan ebböl a szituaciobol. Ha te megvaltozol, intelligensen allsz a dologhoz, akkor ök is meg fognak valtozni.
2023. ápr. 20. 07:37
10/42 anonim válasza:
9 Ez az egész hazugság. Tisztában vagy azzal egyáltalán, hogy mit írsz? vagy lila gőződ nincs a helyzetről, vagy manipulálni próbálsz.
"Ha te megvaltozol, intelligensen allsz a dologhoz, akkor ök is meg fognak valtozni."
Nem az áldozatnak, az elszenvedőnek kell változni-ez alap. Minden emberi kapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!