Szülő, gyerek kapcsolaton meddig érdemes dolgozni? Ha borzalmas és már túl mélyek a sebek, akkor hagyni kell? Mit lehet megbocsátani?
Arra van valakinek valamilyen magyarázata hogy egy anya miért gyűlöli jobban a pszichés beteg gyereket, akivel csak veszekedései voltak, mint a szó szerint nárcisztikus pszichopata exférjét, aki többször is agyonverte, vagy az alkoholista apját, aki még többször agyonverte meg nem adott neki enni?
Mióta foglalkozom a témával, rájöttem hogy a nagyon szar család az egyik rossz karmám, szóval nincs mit tenni ezzel.
A két nyomorult szülőm egymásra talált és abból lettem én egyként
Minden jó volt nekem amíg évekig külön laktam, sajnos annyira rosszul votam már hogy elvesztettem a munkám és haza kellett költöznöm az anyám albérletébe.
Engem hibáztat a pánikrohamaim miatt, sajnos régóta nem tudnak kikezelni, nyilván évek óta meg is akarom ölni magam.
A legrosszabb az egészben hogy még a szomszédnak is kibeszél és történteket gyárt rólam.
Egyszer még a pszichiátriai ambuláns lapomat is eltette magának és tudom hogy azt is mutogatja….
Hiába mondtam neki már kiabálva hogy csak a betegsegeimről ne beszéljen, ezen elvezkedik.
Mit lehet tenni az ilyen helyzetben?
Tudom felnőtt vagyok, de most tényleg annyira rosszul hogy nem találok munkát, nagyon erősen sporolok, van hogy csak kenyeret eszem napokig.
El akarok innen menni, de nincs hova. Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?
Én azt hittem, hogy nekem jó gyerekkorom volt, és így is van, viszont amikor összeírtam, hogy milyen rossz események voltak, akkor azért ledöbbentem, hogy jó pár gonosz dolgot tettek velem, és arra is rájöttem, hogy ezek máig korlátoznak. Most egy EMDR terápiára járok, ami direkt erre lett kitalálva. Néha úgy érzem, hogy fog segíteni. Van róla könyv is, meg honlap...
A te pszichés problémáid a szüleid abnormalitása miatt alakultak ki.
50f
Valami koszt-kvártélyos meló nem játszik, ha menekülni kell?
Ha már a családon kívül is régen kibukott, hogy valami nem kóser és többen jelezték már a szülőnek, hogy ennek nem lesz jó vége, de akkor szart bele és nem vette komolyan, akkor ott úgy kell hányi a keresztet, ahogy van. Alapból az ember amúgy sem szól bele a más dolgába, ha csak nem egy kotnyeles típus és a mentális egészség kultúrája is valahol a béka segge alatt, de még így sem száll magába a szülő úgy, hogy mondjuk nem 1-2 ember, hanem kb. 9-10 ember jelezte, és ennek hatására sem szállt magába, akkor menthetetlen a helyzet.
Szerintem azért,egyrészt ,mert ezeket a szerintem is férgeket erősnek tartják az ilyen nők,és azért,mert ők maguk gyengék és primitívek.
Azon nem csodálkozom,hogy pszichés beteg lettél egy ilyen mellett,aki ilyenekhez vonzódik ,akik az egészet gerjesztik.
Munkáért menj a könyves Kálmán körút 84-be,ha szállóra szeretnél költözni ez az az állami hely,ahol segítenek a róluk való leválásban,ha ezt is akarod.Vidd a pszichés lapodat is,ez ott nem akadály,pont ilyen esetekre alakultak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!