Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mérgező szülők gyereke, hogy...

Mérgező szülők gyereke, hogy tudtál megbocsátani?

Figyelt kérdés
Én most dolgozom fel pszichológus segítségével és jelenleg úgy vagyok vele hogy le akarom tiltani őket és teljesen megszakítani a kapcsolatot...
2023. ápr. 20. 06:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
85%
Kerdezö egyszerre irtunk. Aha, most mar latom, mire gondolsz. Felteszem, hogy együtt laksz meg a szüleiddel... Segitene mar az is, ha berelnel egy lakast, ahol egyedül elsz, igy mar önnalo eleted lenne, nem függnel tölük, nem avatnad be öket az eletedbe, nem talalkoznal velük, csak kb. kethetente. Ha nagyon rossz a kapcsolatod, akkor messze költözni tölük, 100 km, vagy külföld. Nem beleavatni öket az ügyeidbe, de soha nem haraggal!
2023. ápr. 20. 07:44
 12/42 anonim ***** válasza:
5%
10-es, na ilyen emberek, mint te, mergeznek mindenkit. Legjobb, ha eltünsz innen! En okosan irtam, te meg kötekedsz, tipikus idiota, hülye magyar!!! Megint kezdödik itt a piszkalodas, gyülölködes. Ezzel en be is fejeztem, törlöm is a kerdest, ugy hogy hiaba valaszolsz megint gyülölettel, csak magaddal fogsz beszelgetni!
2023. ápr. 20. 07:47
 13/42 anonim ***** válasza:
92%

10+

"nagyon kell vigyazni az ilyesmi gondolatokkal, mert te is visszakaphatod a sajat gyerekeidtöl,"

Nem, nem kapom vissza, mert normálisan, szeretettel lettek nevelve, odafigyelve rájuk.

Ember, most is manipulálni próbálsz-van még lejjebb???? még ezek után is van még lejjebb?

Beszélgessünbk a lopásról/lopásokról is amit műveltetek? mutassuk meg a publikumnak?

Szeretnéd? Nyugodtan írhatjátok a következő kérdést ki róla-állok elébe:)

2023. ápr. 20. 07:48
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
*beszélgessünk
2023. ápr. 20. 07:49
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, sokan miért akarják mindenáron keverni a jogos önvédelmet a haraggal. Az, hogy valaki nem dobálja oda magát önként, hogy gyere, rúgjál még belém, az nem harag. Felfogta, hogy a másik nem tud vagy nem akar más lenni, ezért elhatárolódik. Azzal nincs előbbre, hogy kéthetente egyszer megengedi. Mert jaj, nehogy az ő gyereke is magára hagyja őt. Ha én életre szóló kapcsolatot szeretnék valakivel, azt nem kikényszerítem, hanem úgy bánok vele, hogy ő is erre törekedjen. És még akkor is alakulhat másképp. De ha bántom, teljes joggal fordul el tőlem.
2023. ápr. 20. 07:51
 16/42 anonim ***** válasza:
13%

10+

*Beszélgessünk a lopásról/lopásokról is amit műveltetek? és akkoir még a keményebb dolgokról említést sem tettünk, mert ugyi volt még ennél is keményebb.

2023. ápr. 20. 07:58
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

10+

Ilyen privátokat meg nekem ne írkálj-sőt semmit privátban:

"Idiota seggfej vagy! Arad a gyülölet belöled. Intelligencia nulla. Gondolom, mindenkivel szörnyü kapcsolatod lehet! Ajanlom, valtoztass magadon, menj pszichologushoz. Hiaba valaszolsz, azonnal, elolvasatlanul törlöm!"

2023. ápr. 20. 08:01
 18/42 A kérdező kommentje:
#11 Nem élek már velük, de sokáig velük éltem, tovább, mint egy átlagos fiatal (anyagi okokból). 2 éve költöztem külön, egy városban lakunk, kb havi egyszer vagy kétszer találkozunk, anyámmal heti 1-2 chatelés van. Csak nekem még mindig vannak sérelmeim amik kihatnak mindenre, ezért kértem segítséget és most jutottam el a mélypontra. Jelenleg nagy harag van bennem miattuk, igaz, hogy már jobb a helyzet így, hogy nem velük élek, de annyit nem segített, hogy teljesen megbocsássak.
2023. ápr. 20. 08:13
 19/42 anonim ***** válasza:
94%
18, a pszichológusod erőlteti ezt a megbocsátást? Vagy miért akarsz mindenáron megbocsátani? Azt döntés hatására nem lehet. Szeretni sem tudsz azért valakit, mert úgy döntesz. Érzés. Vagy jön majd, vagy nem.
2023. ápr. 20. 08:15
 20/42 A kérdező kommentje:
Nem erőlteti senki, csak én úgy gondolom, nem kéne megszakítani a kapcsolatot, de jelenleg nagyon azon vagyok, hogy elvágok minden szálat. De ha meg továbbra is tartani akarom a kapcsolatot velük, akkor meg bármikor belém rúghatnak. Már nem napi szinten, csak amikor épp átmegyek. Van, hogy minden oké és jól érzem magam, de van, hogy én vagyok a boxzsák és a párom előtt is aláznak.
2023. ápr. 20. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!