Egy ilyenért normális hogy nem tudok megbocsátás?
Házastársat nem lehet csak úgy kizárni a lakásből. A törvény nem engedi...
Amúgy ritka féreg apád van. Anyádnak már akkor be kellett volna mennie a szomszédba s kihívni rá a rendőröket.
Mindkét szülőd a végtelenségig tudatlan és ezért generáltak egy teljesen felesleges cirkuszt a családban, aminek a levét isszátok!
A törvény ugyanis kimondja, hogy házasság alatt kapott örökség, vagy a személyre szóló ajándék NEM SZÁMÍT közös tulajdonnak, hanem az magánvagyon. Válásnál sem lehet vita róla.
Teljesen felesleges volt a szerződés!
Anyád a legnagyobb hibás, hogy egy ilyen embernek 4 gyereket szült, mert apád biztos előtte sem volt egy matyó hímzés.
És ezt még tovább tetézte, hogy visszakullogott apádhoz, mihelyt az beengedte.
Én biztos, hogy beadtam volna a válást, ha 8 gyerekem van, akkor is.
4 gyerekkel hozzájuthatott volna önkormányzatihoz, vagy mit tudom én milyen volt 10-12 éve a családtámogatási rendszer, de 4 gyerek mindig sokat nyomott a latban.
Tehát ebben az esetben egyformán hibásak apád-anyád, vagy mindegyikkel tartasz egy felületes viszonyt, vagy egyikkel sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!