Egy ilyenért normális hogy nem tudok megbocsátás?
Figyelt kérdés
10 éves koromban apám szó szerint kidobta anyámat a lakásból, majd elvette a kulcsát, és addig nem jöhetett haza, ameddig nem írta alá a házassági szerződést. Anyám aláírta (4 kiskorú gyereke volt akkor), azóta is együtt élnek. Ez 10 éve, de apám jelenléte azóta is feszelyez. Akárhányszor kettesben vagyunk, alig várom, hogy vége legyen, nem bírom elviselni. Nem vagyok szemtelen, de ha lehet röviden válaszolok és nem nagyon beszélek vele (ez egyszerűbb amióta kollégiumban élek). Úgy látom ez zavarja, és sokszor kérdezi, mit gondolok róla, erre kitérő válaszokat adok. A többi testvérem (talán mert fiatalabbak) jobban kijonnek vele, bár velük is néha goromba. Nyilván nem jó a helyzet, de úgy tekintek rá mint egy idegenre azóta,akit egy ideig még el kell viselni. Ahogy írtam, direkt kollégiumba költöztem, van keresetem, remélhetőleg a diploma után teljesen meg tudom szakítani a kapcsolatot vele. Szerintetek velem van a hiba vagy ezen tényleg nem szabad tullepni?2022. dec. 21. 20:24
12/17 anonim válasza:
Mi lenne, ha megmondanád neki. Mi lehet belőle? Hány éves vagy most?
13/17 anonim válasza:
Normális. De én anyámnak se bocsátanám meg, hogy 4 gyereket szült egy ilyen féregnek...
14/17 anonim válasza:
De a pontos sztorit még nem tudjuk és sztm te se. Amikor mind ott vagytok hozd fel a témát!
15/17 anonim válasza:
Anyadra nem haragszol, hogy egyrészt hagyta magát, másrészt meg azóta is apaddal él? Azzal lehet ám csak xemetnek lenni, aki hagyja magát
16/17 A kérdező kommentje:
Igen, anyám is ostoba volt sok tekintetben, bár ő nem volt agresszív. Most 20 vagyok. Nem igazán akarom felhozni a témát, mert félek hogy reagál apám. Nem ismer kontrollt ha ideges. Fizikai eroszakhoz azóta nem nyúlt, de sok minden máshoz igen.
2022. dec. 22. 12:01
17/17 NTBS válasza:
Nem, mert ez az ő dolguk. Anyudnak kellett volna rendesen elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!