A kérdező szavazást indított:
Apám
Anyám
68 szavazat
2/15 A kérdező kommentje:
Hát hogy kinek van több esze
2022. dec. 12. 22:06
3/15 A kérdező kommentje:
Nálunk apámnak több esze van
2022. dec. 12. 22:06
4/15 anonim válasza:
Anyámra szavaztam. Apámnak igaz hogy több esze van szerintem, de anyám sokkal normálisabban látja a világot.
5/15 anonim válasza:
A normális egyáltalán nem ezt jelenti.
Apukám okos, jól vág az esze, mégis alkoholista és tönkre vágta az életét. Na, meg mindenkiét, akivel együtt élt.
Anyukám pedig normális, életrevaló, egyedül, minden segítség nélkül felnevelt minket. Úgyhogy anyukámra szavazok egyértelműen.
6/15 anonim válasza:
Apám halott szóval kizárásos alapon anyám :D
7/15 anonim válasza:
a családok 98%-ában az anya a normálisabb fél mivel a nők általában jobban kötődnek a gyerekhez, megértőbbek, elnézőbbek, és toleránsabbak, valamint nyitottak a világ újdonságaira.
8/15 A kérdező kommentje:
Ennyi embernek normálisabb az anyja? 🤔 Ez meglepett
2022. dec. 13. 06:39
9/15 anonim válasza:
Apám elitta az eszét, és már nem is él, mégis azt gondolom, valahol normálisabb volt anyámnál.
10/15 anonim válasza:
Anyám okosabb, de az én fogalmaim szerint apám "normálisabb", helyesebben látja a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!