Miért normálisabb a testvérem barátnőjével mint velem a faterom?
Őt mindig dícsérgeti, csak jókat mond róla. De engem meg se dícsér annyira mint őt, pedig rengeteget segítek neki (fahordás, fahasítás, szemételhordás, stb.)
Rajtam, bennem meg állandóan a hibát keresi meg azt mondja semmire nem vagyok jó, nem figyelek semmire, meg semmi nem lesz belőlem meg.
De akit dícsér az meg egy időben rengeteget ivott, meg részegen nem bírt viselkedni.
Meg azt érzem mintha engem egy ilyen életképtelen valaminek venne meg leértékelne. Meg azt is mondta, hogy majd velem mindenhol (munkahelyeken, gyakorlaton) ki fognak b@szni stb. Ezt a helyzetet megnehezítő, hogy a "sógornőm" általában pökhendi, flegma velem és fennhordja az orrát. De a szüleimnek meg affektál, amitől agyf.szt kapok általában is. Meg ha kérdezek valamit tőle, akkor fölényesen válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!