Ti hogy viselitek, hogy a fiútestvéreteket jobban szeretik, normálisabban bánnak vele stb?
Nekem mindig dupla annyit kellett elérjek, mint neki, én voltam a jobb tanuló is.
Meg alapból amiért velem kiabálnak, veszekednek stb., azért neki nem is szólnak. Rossz jegy stb.
De például itthon mindig nekem kellett segíteni mindenben, mégis ez nincs meg, azért vagyok ostoba, neki meg még egy szemetet se kellett kivinni soha, fiú.
Plusz még a durvább dolgok, amiket nem írok ki. A bárcsak meg se születtem volna, ott a másik gyerekünk...
Mert ő a fiú...
Nálunk is hasonló, öcsém egy igazi zsarnokoskodó gyökér lett.
Legjobb barátnőmtől pl. elvárták, hogy járjon át munka után a bátyjához takarítani, hiszen közel lakik.
A volt barátoméknál is én szégyelltem magam, amikor a nővérét ugráltatta az anyjuk, segítsen főzésnél, stb. miközben a barátom bent ült a gép előtt és meresztette a seggét. Nem is tartott sokáig a kapcsolat a srác igazi here volt. Mostani barátom normális, nem büdös neki a házimunka és nem várja el, hogy 9 órás munka után még este főzzek neki.
Annyit tehetsz, hogy ha párválasztásra kerül a sor, normális férfit választasz, aki nem tekint cselédjének.
Leszarom, elhuztam jo messzire és félévente egyszer látnak pát orát. Nálunk is én vagyok a csaj, takarítsak, fözzek, mossak, tanuljak, ök dögölhetnek állo nap.a gép elött, stb.
Egyébként nem irigylem tőlük, mert a legkisebb "öcsém" pl egy életképtelen gyökér a mostohám elkényeztetése miatt. 16 de egy csekket nem képes feladni és ha nincs aki letegye elé az ételt, nem eszik.
Az idősebb öcsém viszont szerencsére rájött, hogy az anyja mekkora kárt okoz a majomszeretettrl, ö tök normális srác lett felnött korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!