Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akit a családja folyton ....

Akit a családja folyton . Szogat a munkája/tanulmányai miatt, hogyan viselitek?

Figyelt kérdés
Én még ugyan csak végzős vagyok, de folyton belekötnek a választott szakomba, alternatívákat ajánlanak, amik egyáltalán nem érdekelnek. Aki van/volt ilyen helyzetben, esetleg már dolgozik, és még most is megy a beszólogatás, hogyan viselitek?
2015. dec. 20. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon nehezen.:-((
2015. dec. 20. 13:49
 2/5 anonim válasza:
24%
Szerintem tanulj sokat, úgy hogy lássák, 1-szer 2-szer siess el ebédről, és 1 hét után abbahahyják!
2015. dec. 20. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

milyen szakot néztél ki?

lehet 'joggal' b-szogatnak

2015. dec. 20. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Pnt fordítva.

Családi nyomásra elvégeztem... fogjuk rá, mer diplomám nem lesz... egy egyetemet, homlokegyenest mást, mint amit akartam.

Megmondtam, hogy nem fogok a szakmában elhelyzekedni SOHA, mert GYŰLÖLÖM, de ők ezt valahogy képtelenek felfogni.

Egyikük megjegyezte, hogy akkor mész a gyárba? Én meg odavágtam, hogy igen, még az is sokkal jobb. Nem értik, folyton bzogatnak... megőrülök tőlük.

2015. dec. 20. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Hasonló esetben szakítottam.

Párom állandóan nyaggatott hogy van egy ismerőse és tud egy olyan munkát amivel dupla pénzt keresnék, a jelenlegi 100 helyett 200-at. A bökkenő az volt hogy határozatlan és szakmámba illő pozícióból mentem volna olyan vállalkozásba amihez nem értettem, ráadásul egy 2 emberes, bizonytalan helyre (már akkor azzal "biztattak" hogy ha nem lenne pénz akkor is a béreket fizetnék először, nem a többi költséget, aha, persze).

Persze hallani se akartam róla, a páromtól meg mindig ment a balhé hogy hülye vagyok hogy nem vállalom el, a jelenlegiben alig keresek, így sose jutunk előbbre, stb. Végül meguntam és kidobtam. Inkább keresek kevesebbet olyan helyen amit imádok, mint olyan helyen amihez közöm sincs és bizonytalan.

2015. dec. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!