Ti hogy viselitek hogy anyád és a párod szóba se áll egymással? Jó nagy a feszültség. Nehezen viselem.
Te a tegnapi kérdező vagy, csak ma pasit játszol?
Ugyanezt a szitut írta le valaki a nő szemszögéből.
Esetleg te vagy a párja? Ha utóbbi, akkor is csak ugyanazt lehet válaszolni, tudtad milyen életnek teszed ki az állítólagosan szeretett nőt,és a gyereketeket, amikor az anyádhoz költöztetek. Miért volt ez jó, és miért nem költöztök el onnan? Én otthagynálak gyerekkel együtt a fenébe, vedd el anyádat.
77%, és most akkor tapsikolsz örömödben, hogy találtál egy hibát?
Ez legyen a legnagyobb boldogságod.
Valószínű nem válaszolták meg a kérdezőnek a kérdést, de amúgy is olyan színű kérdést tesz fel ide, amilyet akar.
Nálunk hasonló volt a helyzet kérdező, nekem a barátnőm apja volt egy mezítlábas tahó, egy pökhendi ki ha én nem figura, végén már a páromnak kellett engem csitítgatni, nehogy nekiugorjak az apjának.
Csak a költözés marad, de ne felejtsd el feltétlenül megköszönni jóanyádnak a kellemes helyzeteket.
Én megköszöntem az apósnak...
Te 49%-os! Nem látod a fától az erdőt?
Pont teljesen ugyanaz a szitu, kis módosítással.
Ami nem baj, de ettől még így van!
Valószínű apósod sem véletlenül nem tudott elviselni téged, de ez legyen a te bajod, a legnagyobb örömöd meg ennyi, hogy ide jársz kötekedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!