Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolatban élők nagyjáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolatban élők nagyjából mennyit beszélnek egymással naponta-hetente, telefonon és neten, h bírjátok, emiatt nem nagy köztetek a feszültség, nincs ebből vita?

Figyelt kérdés

2014. aug. 2. 19:11
 1/7 anonim válasza:
Kb 120 km-re lakom a baratnomtol. Naponta tobb orat beszelunk fb-on, telefonon is heti 2-3x es viberen is. Sokat vitazunk azert,mert a hianyzunk egymasnak, de turjuk. Akik szeretik egymast azok megoldjak ezt. Kibirjak.
2014. aug. 2. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Erről tudnék mesélni
2014. aug. 2. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mesélj kérlek.
2014. aug. 2. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
naponta 1-2 óra. de már múltidő, mert szétmentünk. Nem a távolság, hanem böszmeség miatt.
2014. aug. 3. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Több, mint 9000 km-re lakunk egymástól párommal. Annyit beszélünk, amennyit csak tudunk. Amikor valamelyikünk nincs online (pl alszik-ugye azért nálunk időeltolódás is van, vagy dolgozik) akkor folyton üzenünk a másiknak, hogy épp mit csinálunk, stb. Nem azért, mert a másik elvárja, hanem mert jól esik leírni és később elolvasni.

Emellett, amíg dolgoztam, hajnali 5kor keltem, hogy legyen időnk beszélgetni. Ha fontos a másik, szerintem minden erődet bele kell adnod, hogy minél többet beszélhessetek. :)

Napi néhány órát minimum mindig beszélgetünk, bármi is van, hétvégenként van, hogy egész nap.

Nálunk azért működik, mert minden szabadidőnket a másikra áldozzuk és mert látjuk ennek az egésznek a végét, és tudjuk meddig kell még kibírni. (ebben a hónapban költözünk össze)

2014. aug. 3. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, nagyon megható, gratulálok és sok sikert kívánok nektek is a jövőben kedves 5-ös :)
2014. aug. 3. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:

mi 80 km-re lakunk egymástól,nem sok de távolság. általában a hétvégéket együtt töltjük, suli időben pedig jó ha heti 1 napot. amúgy pedig non-stop írunk egymásnak facebookon, vettünk telefont amin ingyen beszélünk szóval mindig kommunikálunk vmilyen formában. volt vita mostanság,mert a páromnak lennének lehetőségei de még nem kész rájuk így marad a távolság. de 4 hónapja szeretjük egymást,úh mindent megoldunk:)

18/l

2014. aug. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!