Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távkapcsolatban élők nagyjából mennyit beszélnek egymással naponta-hetente, telefonon és neten, h bírjátok, emiatt nem nagy köztetek a feszültség, nincs ebből vita?
Több, mint 9000 km-re lakunk egymástól párommal. Annyit beszélünk, amennyit csak tudunk. Amikor valamelyikünk nincs online (pl alszik-ugye azért nálunk időeltolódás is van, vagy dolgozik) akkor folyton üzenünk a másiknak, hogy épp mit csinálunk, stb. Nem azért, mert a másik elvárja, hanem mert jól esik leírni és később elolvasni.
Emellett, amíg dolgoztam, hajnali 5kor keltem, hogy legyen időnk beszélgetni. Ha fontos a másik, szerintem minden erődet bele kell adnod, hogy minél többet beszélhessetek. :)
Napi néhány órát minimum mindig beszélgetünk, bármi is van, hétvégenként van, hogy egész nap.
Nálunk azért működik, mert minden szabadidőnket a másikra áldozzuk és mert látjuk ennek az egésznek a végét, és tudjuk meddig kell még kibírni. (ebben a hónapban költözünk össze)
mi 80 km-re lakunk egymástól,nem sok de távolság. általában a hétvégéket együtt töltjük, suli időben pedig jó ha heti 1 napot. amúgy pedig non-stop írunk egymásnak facebookon, vettünk telefont amin ingyen beszélünk szóval mindig kommunikálunk vmilyen formában. volt vita mostanság,mert a páromnak lennének lehetőségei de még nem kész rájuk így marad a távolság. de 4 hónapja szeretjük egymást,úh mindent megoldunk:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!