Hogyan viselitek, hogy a szüleitek fent vannak facebookon?
Figyelt kérdés
ráadásul én már 28 éves vagyok,anyám tizenéves koromban is modern és fiatalos volt,most 50 éves de szelfiket rak,(én soha nem tenném,)havonta teszek ki képet,semmit nem posztolok,ő naponta posztolgat hireket,idézeteket,2-3 !!naponta tesz fel képeket ha nincs uj akkor régieket,ami nem tetszik hogy rengeteg unokás képet,nem akarom hogy igy nőjön fel a gyerekem,mint egy kirakati baba(most 2 éves) ,mikor megszületett még korházban lefotozta és aznap feltette róla első képet a gyerekemről.én nem akartam feltenni legslább több hetet várni akartam ezért rosszulesett.és annyira gyerekes tud lenni.már szakitottak pasijával mégis szerelmes képeket rak ki,mikor még együtt voltak,azt akarta hogy mások azt higyjék boldogok.20 képet kirak a gyerekemről,szépen kértem pedig hogy ne de vitatkozott hogy nem rakhat ki képet saját unokájáról, de csak azt mondtam ne sürün és sokat.néha legszivesebben kijelentkeznék fb-ról annyira függő.
Hát az én anyám nem rak ki semmilyen képet, sőt még a rokonait sem hajlandó visszajelölni, de ha meglátja, hogy fent vagyok, mindig rámír :D
2016. aug. 26. 23:09
2/20 zsombor1969 válasza:
Ha nincs steamje és nem csézik, akkor nem fiatalos ;)
2016. aug. 26. 23:11
3/20 anonim válasza:
Én jól viselem. Mondjuk múltkor raktam fel egy képet,amin a párom fülébe puszilok,csukott szemmel. (hiányos öltözet nélkül) és oda kommentelt,hogy szégyen,gyalázat,ribi vagyok stbstb. és addig folytatja a kommentelést,amíg le nem törlöm...
2016. aug. 26. 23:12
4/20 anonim válasza:
Az előző anyukámról szólt. Apukám normális felhasználó, nem rak mindennap képeket, nem osztogat meg dolgokat, csak úgy van.
2016. aug. 26. 23:12
5/20 anonim válasza:
Jól viselem, mivel nem követem a Facebook tevékenységeit. Egyenlőre felesleges visszajelölnöm is. (16/L)
Viszont, ha nem szeretnéd, hogy unokás képeket rakjon fel, azt megtilthatod neki és jelentheted is. (Jog, Fb szabályzat, stb...)
2016. aug. 26. 23:19
6/20 anonim válasza:
Az én anyám nem rak ki képet rólam, pedig tuti kitenné még azokat is amin pár hetesen meztelen vagyok.:) De közöltem vele, hogy ha bármi olyan képet kirak amire nem adom az áldásomat, akkor én is kirakok róla olyan képeket ami nem a legelőnyösebb kép róla..:) Inkább nem rak ki
23/F
2016. aug. 26. 23:23
7/20 anonim válasza:
Nekem apukám anyukám is fent vannak Facebookon, de nem ennyire durva a helyzet. Anyukám nem igazán posztol, nagyon ritkán oszt meg rólam képeket (15 vagyok). Apukám úgyszint. Szerintem beszélj Édesanyáddal, hogy ez az egész zavar téged. Vagy, ha tényleg olyan súlyos függőségről van szó, akkor pszichológus.
2016. aug. 26. 23:25
8/20 anonim válasza:
Anyukáddal azért közölheted,hogy Franciaországban jogszabály tiltja, hogy képeket rakjon ki a felhasználó a gyerekről. Lehet ,hogy itt is bevezetik, nem lenne rossz megfékezni az agyatlan szülőket, nagyszülőket.
2016. aug. 26. 23:29
9/20 anonim válasza:
Miért baj, hogy kirakta a képet az unokájáról? Mikor a fiam megszületett, és este hazaértem a kórházból, én is kiposztoltam. Miért lenne ettől kirakati baba?
Szerintem túlreagálod a dolgot.
2016. aug. 26. 23:55
10/20 anonim válasza:
Én nagyon jól, mindenkinél ki van kapcsolva a követés, és csak a hírek, és a hirdetések, egy-egy követett oldal cikkei jönnek be.
Részemről mindenki azt posztolgathat, amit akar. Ha szeretné, hogy tudomást szerezzek valamiről, akkor elmondja élőben :)
Ajánlom neked is a követés leállítása gombot, ha ennyire zavar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!