Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan viselitek, hogy a...

Hogyan viselitek, hogy a szüleitek fent vannak facebookon?

Figyelt kérdés
ráadásul én már 28 éves vagyok,anyám tizenéves koromban is modern és fiatalos volt,most 50 éves de szelfiket rak,(én soha nem tenném,)havonta teszek ki képet,semmit nem posztolok,ő naponta posztolgat hireket,idézeteket,2-3 !!naponta tesz fel képeket ha nincs uj akkor régieket,ami nem tetszik hogy rengeteg unokás képet,nem akarom hogy igy nőjön fel a gyerekem,mint egy kirakati baba(most 2 éves) ,mikor megszületett még korházban lefotozta és aznap feltette róla első képet a gyerekemről.én nem akartam feltenni legslább több hetet várni akartam ezért rosszulesett.és annyira gyerekes tud lenni.már szakitottak pasijával mégis szerelmes képeket rak ki,mikor még együtt voltak,azt akarta hogy mások azt higyjék boldogok.20 képet kirak a gyerekemről,szépen kértem pedig hogy ne de vitatkozott hogy nem rakhat ki képet saját unokájáról, de csak azt mondtam ne sürün és sokat.néha legszivesebben kijelentkeznék fb-ról annyira függő.
2016. aug. 26. 23:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
Hát igen. Én sem értem, hogy egy olyan undorító lényről, mint egy pár napos gyerek miért tesz ki. Sem haja, sem foga, ronda is...
2016. aug. 27. 00:33
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
az enyém egy nagy facebook csoportot vezet, lejáratja a családot, ésa pesten hallottamban is aktív tag..
2016. aug. 27. 00:41
 13/20 anonim válasza:

Anyunak van csak Facebook.

Letiltottam.

2016. aug. 27. 11:49
 14/20 anonim válasza:
Én annak örülnék a legjobban ha anyámnak nem lenne, kiakaszt az ellenőrzéseivel, meg hogy miért nem alszom már éjjel van. Suliidőbe még megérteném, de nyár van.. A másik meg, hogy lassan 20 éves leszek.
2016. aug. 27. 12:20
 15/20 anonim ***** válasza:
le vannak tiltva
2016. aug. 27. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó hiteles hogy 20 éves vagy és anyád számon kéri rajtad, hogy miért nem alszol...
2016. aug. 27. 13:59
 17/20 A kérdező kommentje:
miért ne lenne hiteles,hogy számonkéri,én anyám is fent van,ha reggel 6-kor nézek fel,ha éjfélkor esküszöm mindig fent van.9-esnek üzenem hogy anya is félreértette.nem azt kértem ne rakjon képet unokárol csak ne 3 naponta és 20-at egyszerre,de csak veszekedett velem.és szerintem anyának joga kitenni a gyereket ha akarja,nem az hogy aznap szültem és fb-on látom viszont a babám akit csak egy hónappal később akartam feltenni esetleg.eed nem esne roszul?
2016. aug. 27. 15:45
 18/20 darabkat válasza:
100%
Szerintem a kérdezőnek joga van eldönteni, hogy akarja-e a saját gyereke képét látni egy közösségi oldalon vagy sem. Az én anyukám minden képemet likeolgatja, ez nem zavaró, viszont apukám a kezdetekben olyanokat csinált, hogy lefotózott hétvégén a kutyámmal a kezemben, mondhatni elég 'leharcolt' állapotban, köntösben, nem éppen frissen mosott hajjal, kómás fejjel, majd a megkérdezésem nélkül töltögette fel fb-ra. Egyszer elmondtam neki, hogy én sem töltök fel róla titokba képeket, főleg nem ilyen előnyteleneket, örülnék, ha ő sem tenné. Többet nem is csinálta. :)
2016. aug. 27. 18:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam alapból van egy RTF-csoport létrehozva (rokon-tanár-főnök), az említett kategóriába esők bele vannak rakva és ők nem látják semmilyen tevékenységemet :)

Ha meg anyád rak fel képeket, amit nem akarsz, egyszer szerezd meg a gépét és állítsd be, hogy minden felrakott képét defaultban csak ő lássa, aztán majd ha megunja, hogy nem jönnek rá lájkok, akkor leáll vele :D

2016. aug. 28. 18:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak anyukám (50) van fent, apukámnak (52) semmi ilyesmije nincs. De anyu értelmes, érett felnőtt szerencsére, nem viselkedik kínosan, talán 2 képe van fent magáról, és egyik se szelfi. Általában kutyás/lovas képeket rak fel vagy lájkolgat, ismerősök hasonló képei alá kommentel, lovas felszerelés adok-veszek csoportokban nézelődik, és szülinapokon ír az ismerősei falára. Nemrég megtanítottam painttel képre szöveget írni, azóta saját köszöntő képeket csinál, nagyon aranyosak. :) A mi képeinket ritkán lájkolja, csak lementeni szokta őket, a falunkra nem írogat, viszont gyakran chatelünk. Nem nyereményjátékozik, nem használ semmi extra alkalmazást. Szolid nő, és még így is aktívabb nálam, én kb csak a chatet használom. :D

Nektek egy nagy beszélgetés kéne, meg az, hogy ráébreszd, hogy a facebook nem a világ.

2016. aug. 29. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!