Hogyan viselitek, hogy a szüleitek fent vannak facebookon?
Anyunak van csak Facebook.
Letiltottam.
Nálam alapból van egy RTF-csoport létrehozva (rokon-tanár-főnök), az említett kategóriába esők bele vannak rakva és ők nem látják semmilyen tevékenységemet :)
Ha meg anyád rak fel képeket, amit nem akarsz, egyszer szerezd meg a gépét és állítsd be, hogy minden felrakott képét defaultban csak ő lássa, aztán majd ha megunja, hogy nem jönnek rá lájkok, akkor leáll vele :D
Nekem csak anyukám (50) van fent, apukámnak (52) semmi ilyesmije nincs. De anyu értelmes, érett felnőtt szerencsére, nem viselkedik kínosan, talán 2 képe van fent magáról, és egyik se szelfi. Általában kutyás/lovas képeket rak fel vagy lájkolgat, ismerősök hasonló képei alá kommentel, lovas felszerelés adok-veszek csoportokban nézelődik, és szülinapokon ír az ismerősei falára. Nemrég megtanítottam painttel képre szöveget írni, azóta saját köszöntő képeket csinál, nagyon aranyosak. :) A mi képeinket ritkán lájkolja, csak lementeni szokta őket, a falunkra nem írogat, viszont gyakran chatelünk. Nem nyereményjátékozik, nem használ semmi extra alkalmazást. Szolid nő, és még így is aktívabb nálam, én kb csak a chatet használom. :D
Nektek egy nagy beszélgetés kéne, meg az, hogy ráébreszd, hogy a facebook nem a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!