Hát fogalmazzunk úgy, hogy az ilyen fajta viselkedés nem éppen felnőtt, érett gondolkodású emberre vall, sokkal inkább egy felnőtt testbe zárt dedósra.
Nyilván az ordítás sem jó, mert az a másik véglet, de ettől még az egyik hülyeség nem legalizálja a másikat.
De elég megnézni azokat akik itt támogatják az ilyesféle "büntetést". Üvölt róluk, hogy tele vannak gondokkal, frusztrációval.
2023. márc. 31. 22:50
43/62 anonim válasza:
Amúgy ezzel tulajdonképpen mit kommunikálsz a gyereknek?
Azt, hogy ne merjen hozzá se szólni az emberekhez, mert bármi van azok bezárkóznak. Ahelyett, hogy elmagyaráznád, mi a gond, probléma. Nem kap válaszokat, csak a kérdések és bizonytalanság lesz benne.
Ha a saját szülőjével nem tanul meg egészségesen kommunikálni a gyerek, akkor másokkal hogyan fog?
2023. márc. 31. 22:54
44/62 anonim válasza:
Mi ebben a büntetés?
2023. márc. 31. 23:39
45/62 anonim válasza:
17es tudjuk egy kamasznak az is erőszak ha rá mernek nézni a szemét szülei, mert hát korlátozzák a szabadságát.
2023. ápr. 1. 11:11
46/62 anonim válasza:
Az én gyerekkoromban is aktívan jelen volt. Az ilyen szülő alkalmatlan a problémamegoldásra, sőt a kommunikációra is, bármilyen alkalommal amikor megharagudott rám akkor ezt csinálta, nem lehetett napokig hozzá szólni, bevágta a fejet hozzá, így minden alkalommal mikor gondom volt, nem tudtam hozzá fordulni mert azonnal erre számítottam. De még azt se tanította meg hogy bocsánatot kéne kérni, vagy egyáltalán mi a helyes. Egyszerűen ignorált, és ebből alakult az hogy nem lehetett vele megbeszélni semmit. Egy idő után már semmivel sem tudtam hozzá fordulni, így kamaszkoromban teljesen elidegenedtem tőle. És sajnos mivel ezt a mintát láttam így mire kapcsolataim lettek, nekem is sok gondom volt vele hogy bizalommal tudjak valakihez fordulni, el tudjam mondani mi bánt, hogy tudjak egy konfliktust kezelni, kellett hozzá megfelelő ember aki fel tudta oldani a szorongásaimat, amit anyám ültetett szépen belém.
2023. ápr. 1. 16:30
47/62 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem hogy ez hatással volt a tanulmányaimra is, és pont mikor továbbtanulás lett volna, már olyannyira elmérgesedett a viszonyunk hogy mivel nem számíthattam a segítségére, így nem tudtam egyetemre sem jelentkezni, egyetlen opcióm volt hogy elmenekülök.
Csak egy példa hogy ilyen sorsok tudnak alakulni egy "nemkáros" passzív agresszívitásból. (#46)
2023. ápr. 1. 16:47
48/62 Cater válasza:
Modja már meg valaki hogy a mai gyerekeket hogy lehet nevelni! Bántani nem szabad mert testi sértés, kiabálni nem szabad mert sérül a lelkük stb .. Én Izraeli példára bevezetnèm a katonaságot a lányok, fiúk,és a lanyfiuk részére is kivétel nélkül De a kurmanyunk gyáva hozzá!
2023. ápr. 7. 07:42
49/62 anonim válasza:
Miért 48-as, abban amúgy mi a nevelés, hogy napokig nem szólsz a gyerekedhez?
De most komolyan. Tök abszurd az egész.
2023. ápr. 7. 08:05
50/62 Jossh válasza:
Borzasztó káros.. Sose tenném és sose tettem... A fiam anyja ezzel büntette a fiam, ő sírva hívott fel telefonon, hogy (ha ez nem lett volna elég) a sötét szobába zárta, holott tudta, hogy fél a sötétben... És nem tudott a fiam szólni neki, mert nem állt vele szóba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!