Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire káros az, ha a szülő...

Mennyire káros az, ha a szülő büntetésből nem szól hozzá a gyerekhez, levegőnek nézi?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 09:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
5%

"Akik még támogatják is a csenddel véres büntetést azoknak üzenem, hogy érzelmileg rohadtul éretlenek" Akkor leírom neked, és az "érzelmileg rohadtul éretlen" hogy mi a a valós probléma. Azt amikor ok nélkül vernek. Azt amikor arra mész haza, hogy tudod, nevelőapui alig várja hogy anyád lelépjen, mert akkor rád mászik és megerőszakol. Az a probléma, amikor anyád tudja mi van, de lehazugoz, és nevelőaput védi. Az, amikor kuss a neved, és bántalmaznak mert létezni mersz. Én ebben éltem.

Az hogy fa.szságot csinálsz, és erre nem szólnak hozzád, nem probléma, nem kártékony, Csak egy olyan ember luxushisztikéje akinek életében nem voltak valós problémái..

2023. márc. 31. 10:10
 12/62 anonim ***** válasza:
93%
Tekintve, hogy a nevelés leghatékonyabb eszköze a példamutatás, az ilyen infantilis viselkedés a szülő részéről eléggé káros.
2023. márc. 31. 10:11
 13/62 anonim ***** válasza:
93%

Csenddel verés. Nagyon súlyos károkat okozó játszmázás. Érzelmileg elérhetetlen emberek stratégiája.

Kedves válaszolók, miért nem vagytok hajlandóak kicsit edukálódni, utána járni az életnek?

Ja, hát azzal lenne egy kis munka.

Bebüfögni egy téves eszmét, amit az ugyanilyen emberek tanítottak nektek, hát az sokkal egyszerűbb. Azzal nincs munka, nem kell bele sokat fektetni, csak idehányni két mondatban. Undorítóak vagytok.

2023. márc. 31. 10:12
 14/62 anonim ***** válasza:
7%
Luxushiszti. Ha életeben egyszer bántottak volna téged, akkor tudnád. Mondjuk már nevelni is bántalmazás manapság.
2023. márc. 31. 10:14
 15/62 anonim ***** válasza:
95%

#14: még írd le egy párszor ezt a luxushiszti szöveget.

Van gyereked? Mire lesz, érdemes egy ki empátiát fejlesztened. Az, hogy veled mi történt, nem igazolja azt, hogy lesz*rd mindenki más baját. Beképzeltség a részedről, hogy tudod, más mit élt meg.

2023. márc. 31. 10:17
 16/62 anonim ***** válasza:
97%
Érzelmileg éretlen az is, aki azt hiszi, hogy csak a látható bántalmazás a bántalmazás. Fel kellene dolgoznod egy pszichológus segítségével. Ez is káros, amit csinálsz, mert érvényteleníted a másikat, akinek jelenleg most ez a legnagyobb problémája. Nem lehet ítélkezni, degradálni, érvenyteleníteni senki problémáját. Undorító, amikor valaki azt gondolja, hogy csak neki lehet baja.
2023. márc. 31. 10:18
 17/62 anonim ***** válasza:
97%

"Azt amikor arra mész haza, hogy tudod, nevelőapui alig várja hogy anyád lelépjen, mert akkor rád mászik és megerőszakol. Az a probléma, amikor anyád tudja mi van, de lehazugoz, és nevelőaput védi."

Nem csak az erőszak és a fizikai bántalmazás a bántalmazás, ezt kellene felfognod. Amikor úgy nősz fel, hogy minden gondolatodért napokig tartó bűntudatkeltés, hozzád nem szólás, ilsemi van, ez is csak azt eredményezi, hogy az egész életed arról szól, hogy egy utolsó sz*rdarab vagy.

2023. márc. 31. 10:18
 18/62 anonim ***** válasza:
15%
Igazán nem szeretnék sebeket feltépni benned, én elhiszem, hogy szörnyű. De melyik is okoz valóban nagyobb kárt? Neked melyik volt a szörnyűbb? A nemi erőszak, vagy hogy hiába fordultál édesanyádhoz segítségért, nem hitt neked, a bántalmazót védte és ezáltál sokkal később kaptál vagy kertél máshol segítséget?
2023. márc. 31. 10:23
 19/62 anonim ***** válasza:
14%
Nekem nem ártott meg, anyu volt ilyen. Bár mindig közölte, hogy akkor most addig nem beszélgetünk, míg rá nem jössz, hol szúrtad el, mit nem kellett volna, másképp kellett volna, stb. Ha végiggondoltad, gyere, addig nekem nincs mit mondanom, szomorú vagyok amiatt, amit/ahogy csináltál. És mindig bevált neki.
2023. márc. 31. 10:31
 20/62 anonim ***** válasza:
1%

Anyukám is alkalmazta, semmi bajom nem lett tőle.

N

2023. márc. 31. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!