Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megloptam a szüleimet, de nem...

Megloptam a szüleimet, de nem merem elmondani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleimtől loptam 25 ezer forintot de nem merem elmondani ők szerintem már tudják. Ez előtt soha nem loptam és ez volt az első és utolsó, mindent megkapok amit kérek de attól félek hogy ez után nagy bajban leszek.
2023. febr. 27. 19:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
93%
A legegyszerűbb utat válaszd főleg azért is,mert már sejtik a dolgot.Menj oda és mond el mit csináltál.
2023. febr. 27. 21:43
 32/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem is értem hogy gondoltad hogy nem fog kiderülni?

Mi lehetett olyan fontos amiért érdemes volt?

Állj oda eléjük mielőbb.

2023. febr. 27. 22:18
 33/41 anonim ***** válasza:
26%
Orbán meg az egész országot lopja még sincs következménye. Mégis szóba állnak vele.
2023. febr. 27. 22:22
 34/41 anonim ***** válasza:
92%

sosem vallotta be..

látod.. ennek a szerencsétlen kislánynak több becsülete van..

2023. febr. 27. 22:23
 35/41 anonim ***** válasza:
90%
Orbán majd akkor fog vallani amikor felébred az ország és bilincsben lesz az egész családjával.
2023. febr. 27. 23:05
 36/41 anonim ***** válasza:
24%
A miértet megtudjuk valaha?
2023. febr. 27. 23:49
 37/41 anonim ***** válasza:
96%

Miért kellene mindent tudni?

Nem kell leírnod, miért tetted kérdező. Mert könnyen kaphatod itt az érzelmi bántalmazásokat. Megtetted, nem volt szép, a lelkiismeret furdal, mondd el nekik, kérj bocsánatot, közösen majd kitaláljátok, hogy hogyan kompenzálhatsz. Más nem tartozik a gyakorira. Sok sikert!

2023. febr. 28. 07:34
 38/41 anonim ***** válasza:
97%

Elvárnám, hogy megadd záros határidőn belül (diákmunkából pl), és onnantól kezdve jó ideig nem bíznék meg benned.

Bocs, a másik meglopása az a szint, hogy aztán azt se higgyem el, amit kérdez - és hacsak nem ötéves vagy, aki nem fogja fel a tettei súlyát olyan mértékben, a magyarázkodás sem érdekelne - főleg, mivel fixen nem így nevelem a gyereket.

Tudtad, hogy mit teszel, és most csak azért fsol, mert lebuktál.

2023. febr. 28. 09:41
 39/41 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként nem kell, hogy a szülő elnéző legyen sőt! Mert így talán megérzi a gyerek a súlyát.

Nálunk egyik rokongyerek lopott - először csak 2-3000-et. anyuciék elintézték kis ejnyebejnyével.

Aztán egy idő után nem csak tőlük csórt egyre nagyobb tételeket (mert nem volt súlya, nem kapott érte büntetést, semmit), hanem random.

Egy ékszerlopás után rendőrségi feljelentés lett a vége és felfüggesztett.

Pedig ő is "csak kicsiben" kezdte, de ahelyett, hgoy a szülők keményen elővették volna érte akkor ott, egészen eddig fajult az ügy.

2023. febr. 28. 09:50
 40/41 anonim ***** válasza:
80%
Mit vettél a pénzből?
2023. febr. 28. 12:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!