Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megloptam a szüleimet, de nem...

Megloptam a szüleimet, de nem merem elmondani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szüleimtől loptam 25 ezer forintot de nem merem elmondani ők szerintem már tudják. Ez előtt soha nem loptam és ez volt az első és utolsó, mindent megkapok amit kérek de attól félek hogy ez után nagy bajban leszek.
2023. febr. 27. 19:33
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
38%
Nagy bajban is lennél, ha az én gyerekem lennél. Gondolom már nincs meg, hogy vissza rakd. Mire kellett? Ha nem kajára, legalább hónapokig nem állnék veled szóba. Nem egy ilyen kis szart neveltem.
2023. febr. 27. 19:39
 2/41 anonim ***** válasza:
92%

Jobb ha elmondod, de várd a megfelelő pillanatot. Ne aKkor mond mikor el vannak havazva, vagy ha idegesek.

Kezd úgy hogy tettél valamit amire nem vagy büszke, de nagyon nehéz erről beszélni. És mond el. És hogy nagyon sajnálid és szeretnéd jóvá tenni. Mindannyiak követtünk el ezt azt, senki sem szent és van mindenkinek megbánnivalója. Hidd el menni fog. Kitartást!

2023. febr. 27. 19:40
 3/41 anonim ***** válasza:
97%
Jobb, ha elmondod. És rögtön vállald be valahogy, hogy visszadod. Pl. otthon te mosogatsz 1 hónapig, vagy a zsebpénzedből vonják le.
2023. febr. 27. 19:41
 4/41 anonim ***** válasza:
97%

A legjobb amit tehetsz eléjük állsz és elmondod, elismered hogy hibáztál nyílván nem lesznek boldogok, hogy megloptad őket de biztosan értékelni fogják, hogy odaálltál és elmondtad.

És ne csinálj többet ilyet, se a szüleidtől se mástól ne lopj.

2023. febr. 27. 19:43
 5/41 anonim ***** válasza:
97%
Magad is azt írtad, valószínűleg tudják. A legjobb, amit kihozhatsz ebből a helyzetből, hogy odaállsz eléjük, és elmondod. Sokkal rosszabb lesz, ha még ennyi sincs benned. Nem lesz kellemes, de ez a legjobb, amit tehetsz. Természetesen próbáld jóvá tenni/visszaadni/ledolgozni.
2023. febr. 27. 19:45
 6/41 anonim ***** válasza:
73%
1-es. De nagy jampi vagy. :D
2023. febr. 27. 19:45
 7/41 anonim ***** válasza:
60%

1-es a saját gyerekeddel nem állnál szóba?

Ritka egy szar életed lehet.

Hibázott belátta, most a kérdés mit tegyen.

Szerinted ha elnézést kér és elmondja akkor az a megoldás, hogy bunkó parasztként nem szólsz hozzá?

Nem az lenne a megoldás, hogy leülnél vele és megpróbálnád megbeszélni vele, hogy mire kellett a pénz miért lopott és, hogy többet ne csinálja?

Emberileg Te egy nulla vagy.

2023. febr. 27. 19:50
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Vállald a felelősséget és a következményeket, azaz mondd el nekik!

Legalább akkor még tartani fognak valakinek.

Viszont az elsumákolás, hazudozás csak súlyosbítja a bűnödet.

2023. febr. 27. 19:52
 9/41 anonim ***** válasza:
12%
Most vagy nagy bajban...
2023. febr. 27. 19:52
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Mentsd, ami még menthető: állj ki eléjük és valljál színt!
2023. febr. 27. 19:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!