Mi a jó a szülőségben?

"a hozzád hasonló nulla empátiával rendelkező fajankók ... akinek mása a vélemény, az rohadjon meg, igaz?"
Bántott valaki?...

"Pedig q gyereken múlik. Az ő személyiségén. A szulo ezt nem tudja megvaltoztatni."
Bármilyen is a személyisége egy gyereknek, nevelhető, és kell is nevelni.
"A felelősségnek meg köze nincs hozzá."
Dehogynem. Már csak jogilag is (hogy az erkölcsről ne is beszéljünk), ezért lehet, hogy le is csukhatnak, ha elhanyagolod a gyerekedet:

22-es
Látod, mit csinál.... ha valaki nem ért vele egyet, az biztos is, hogy empátiahiányos. Persze, ilyenkor lehet vádaskodni, mindössze pár mondat alapján Egyébként a 20-assal egyrészt egyet értek, másrészt nem, de gondolom, most én is empátiahiányos vagyok, mert nem osztom teljes mértékben a véleményét. Nem kell magadra venni 20-as, elmondtad a véleményed, a 6-os is elmondta és kész.

Hihetletlen, hogy még nekem kell magyarázkodni, megvédeni magam, és engem kell leszázalékolni is, mert amellett vagyok, hogy lehet valakinek a gyerek áldás, valakinek meg átok, de ez így van rendben, mert mindenki más. :D Ja, bocsi, én vagyok a xar, mert mindenki álláspontját elfogadom és nem pontozok le senkit. :D
Basz*i milyen világban élünk komolyan...

Összefoglalom a gyakoris és alatalában a műveletelen emberek identitását:
- Ha nincs gyereked ki nyitja rád az ajtót mikor öreg leszel ki fog ápolni?
Két kérdéssel lejjebb: Anyám heti 2 órát nálam tölt az sok?
-Válaszok: Szakítsd meg vele a kapcsoltot, nem hagyja hogy élj.

Semmi.
Van egy-két jó pillanat, de közben rhadt nehéz, egy rakat felelősség, és simán lehet, hogy minden igyekezeted és szereteted ellenére egy alkoholista akárkit nevelsz fel.
Rokonok lassan már 10 éve küzdenek az alkesz gyerekükkel - közben az egész család ráment, az idegeik, stb, a gyerek meg hazudozik, piál, nem dolgozik.

Gondolom ha valaki eljut oda hogy gyereket akarjon akkor csak összeáll benne, hogy ezt miért is szeretné, és miért lesz számára jó. - aha, vagy csak szül, mert a társadalom ezt várja el, aztán meg szpk élete végéig.
Hány olyan nő vállal társadalmi, szülői nyomásra gyereket úgy, hogy valójában fogalma nincs! mivel jár ez az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!