Mi a jó a szülőségben?

Felpontoztam az egyest, mert az ő szemszögéből neki van igaza. Szerintem nincs igaza, de ő az ő életét belátása szerint irányítja, látja. :) Én szeretek szülő lenni, vállalnám még egymilliószor is újra a gyerekeimet. Nem mondom, hogy sose volt baj, sose volt teher, sose volt probléma. De összességében én szeretem a szülőséget. Nyilván én megtudtam maradni mellette mint nő és feleség is, a férjem nagyon sokat segít.
Azt, hogy mi benne a jó, nem lehet definiálni.
Hisz miért jó, hogy az embernek van párja, mikor több tízmillió ember meg el van egyedül és nem vágyik senkire?
Ezek érzelmek, amik csak jönnek és vannak. Boldogság áraszt el, mikor örülnek, nevetnek a gyerekeim. Boldog vagyok, mikor azt mondjuk egymásnak, szeretlek. Boldog vagyok, mikor elmesélik a napjukat iskolából haza jövet. Még akkor is boldog voltam, mikor a pelenkát cseréltem alattuk. Na jó, azért ebben az esetben nem mindig. :)
Az emberek nagy részének szüksége van a szoros emberi kapcsolatokra. A legszorosabb pedig az embernek a párjával és a gyerekeivel lehet a kapcsolata, ideális esetben persze.

Hat... Ez jo kerdes
Van szeretett, odafigyeles, egyuttlet, csomo jo dolog, osszebujas, oleles,
Meg passz nem gondolkodtam ezen. Nekem olyan termeszetes h vannak,

"Felpontoztam az egyest, mert az ő szemszögéből neki van igaza."
Ezek után nem hiteles a folytatás...

7!
Ez így nem igaz. A felsoroltak mindegyike csak rajtad múlik. A kemény sport, a teljesítmény túra, az egyetem, a munka. Te csinálod, a legjavadat teszed bele, haladsz előre. A gyerekneveles nem így működik, te a minden bele adhatsz, a gyereken múlik, hogy mi lesz az eredmény,

"A felsoroltak mindegyike csak rajtad múlik. A kemény sport, a teljesítmény túra, az egyetem, a munka. Te csinálod, a legjavadat teszed bele, haladsz előre. A gyerekneveles nem így működik, te a minden bele adhatsz, a gyereken múlik, hogy mi lesz az eredmény"
Nem csak rajtad múlik a többi sem: az edzőn is, a versenytársakon, a csapattagokon, a szülői háttereden, az anyagi körülményeiden, a tanáraidon, a főnökeiden, a munkatársaidon, azon, hogy mennyire sikeres cégnél dolgozol, hogy milyen a gazdasági környezet, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!