Jogos ha egy picit sértődött vagyok?
A szektàk kàrosak az emberi gondolkodàsra, az a neve agymosàs. Nem dontottek jol a szuleid.
37-Viszont igy keseru lesz. Alapveto élvezetek, a vallas és egyebek miatt nem kell ezeket megtagadni, ha nem vagyunk boldogak, akkor az élet is értelmetlen. Viszont az is igaz, hogy a jobol is megàrt a sok.
Semmi baja nem lesz a gyereknek ha elmegy 16-17 évesen bulizni, mondjuk hazajön hajnal 1-re, értemegyek, ihat valamennyit simán, de nem hányhat be a kocsimba, meg ne szexeljen felelőtlenül. Cigit nem támogatom, de kipróbálta, semmi baj nem lett belőle. Droggal nem hiszem hogy találkozott, de ha igen, nyilván akkor sem lett függő, így ezen nem is pörgök.
Nálad miért nem működik valami értelmes középút?
Köszi a jó kívánságot, kedves 40-es!
Látszik, hogy milyen jószándékú, kedves emberré tett téged is a bulizás és a korlátlan szabadság....
Remélem, hogy azért a kérdező nem fog hátat fordítani a szüleinek csak azért, mert kiskorában nem bulizhatott a haverokkal.
Én úgy gondolom, hogy a "normális" élet nem a bulizásokkal kezdődik és nem értek egyet azokkal a szülőkkel, akik mindent megengednek a gyereküknek.
De azokkal sem, akik teljes kontroll alatt tartják a gyereket.
Én az arany középút híve vagyok.
44: senki sem írt ilyet, csak összehasonlítottam, hogy más minőségű a két szórakozás.
És igen, remek szülő vagyok, köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!