soha nem engedtek sehova 15-16 évesen mások buliztak,,, de engem nem engedtek,,, mikor fiatal az ember jó ha él egy kicsit, de ezvan;(( ezért kicsit haragszom rájuk,, hivok a szüleim. és ezért nem engedték a "vilagba" hanem Isten tiszteletre, erkölcsös életre neveltek.
Szerintem attól még élhet valaki tiniként, hogy nem bulizik...
2023. jan. 28. 18:57
22/46 anonim válasza:
21 Ha nincs igénye rá, akkor persze. Nekem sem volt, később kezdtem. De ha valaki bulizna 16 évesen, miért kellene úgy tenni, mintha az csak és kizárólag valami ördögtől való dolog lenne?
2023. jan. 28. 19:00
23/46 anonim válasza:
22: nem kell úgy tennie, de csak nem hal bele, ha a szülei miatt nem bulizik és nem kellene úgy csinálnia, mintha a szülei ördögök lennének és ő meg a szegény áldozat....
2023. jan. 28. 19:36
24/46 anonim válasza:
Na és 15 évesen ugyan hova szeretnél menni bulikázni??? 🤣
Tanulj meg legyél a barátnőiddel de ne a pasikkal dugasd magad a bulikákba...gyerek vagy még basszus
2023. jan. 28. 19:37
25/46 anonim válasza:
Mi már 13 évesen is buliztunk.Inni 18 évesen kezdtem,addig talán egyszer,ha berugtam.A fiúkat buli nélkül is megtaláltam.Mindenkit hagyni kéne az igényei szerint szórakozni.
2023. jan. 28. 19:46
26/46 anonim válasza:
Én bulikázás, alkohol, cigi, drog meg minden nélkül veszítettem el a szűzességemet egy autóban, olyannal aki még nemhogy a férjem nem volt, de még nem is jártunk. Ettől ezek az agymosottak nem jobban kiakadnak, nem? Miért rugóztok ennyit a bulizáson?
2023. jan. 28. 20:03
27/46 anonim válasza:
"Szép lassan, fokozatosan lesz is ehhez lehetőséged."
Hova fokozatosan??? Majd 16 éves kora után kimehet a parkba egy fél órát sétálni, 17 évesen esetleg egy órára is?
Hülye-e vagy?
2023. jan. 28. 20:09
28/46 anonim válasza:
Azért nem kéne túlzásokba esni!
Azért más egy séta a parkban a délutáni napsütésben barátokkal/barátnőkkel, mint tiniként éjszakázni, ájultra piálni egy füstös kocsmában mindenféle alvilági alakok között, akik akár drogot is csempészhetnek az italába vagy egyéb rossz dolgok is megtörténhetnek vagy egy házibulin véletlenül kiesni az ötödikről...!
2023. jan. 28. 20:15
29/46 anonim válasza:
Én sem tartom jónak a 18 év alatti bulikázásokat, hiszen egy gyerek még nem tud felelősségteljes döntéseket hozni problémás helyzetekben!
2023. jan. 28. 20:18
30/46 anonim válasza:
Istenem, de sötétek vagytok ti. Remélem nincs gyereketek.
Nekem volt ilyen fszkalap szülőkkel megáldott ismerősöm, egyetemen folyton össze kellett szedni mindenhonnan ájultan mert sosem tudta a határt csak kiszabadult a kontrolláló elnyomó szülei alól és úgy élte meg hogy végre, mindent szabad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!