Jogos ha egy picit sértődött vagyok?
Hát akkor a szüleiddel nem az a baj, hogy hívők. Az én anyám is az, és engedett bulizni, szórakozni, ez ugyanis nem erkölcstelen.
Sötét szülőkkel meg sajnos nem lehet mit kezdeni. Ha olvasol itt, a kérdezők fele a kategóriában erről panaszkodik, és nincsenek előrébb a válaszok után, mert legfeljebb a költözés segít majd.
Nem jogos!
Inkább butaság, mivel nem érted meg, hogy a szüleid csak féltettek téged és jobban is jártál, hogy nem buliztál, hogy nem szoktál rá a piálásra, cigizésre, egyebekre, hogy nem romlottál el, hogy nem ejtettél teherbe egy bulin valami kiscsajt stb.
Erkölcsös életet élő is ki tud kapcsolódni, tartalmasan eltölteni az időt. Ez miért nem opció ?
Azért, mert más 15-16 évesen bulizik, attól neked még nem kell....
Én sem tiniként voltam bulizni - mondjuk bennem nem is volt erre igény -, de mikor elmentem, megdöbbenve tapasztaltam, hogy tulajdonképp nem vesztettem vele semmit, mert annyira nem egy nagy szám!
A "jól él"ni szerintem nem egyenlő azzal, hogy az ember bulizik, meg iszik, meg agyba-főbe kúr minden jöttmentet, csak ez a mai világ ezekre fókuszál miközben elvesznek az igazi értékek és az igazán fontos dolgok!
Legyél hálás a szüleidnek, hogy megpróbáltak téged megvédeni, jól nevelni!
Ők csak szeretetből tették és bár most még nem érted, de mindennel a te javadat szolgálták, ezért hát ne haragudj rájuk!
Te miért nem mész velük a gyülibe ?
Lehet, pont ott ismernéd meg a nagy őt! :)
Nyilvan azt erzel es ugy, ahogy akarsz, ezt senki nem fogja toled elvenni. Lehetsz duhos, ha ugy akarod, de azert azt ne felejtesd el, hogy egy adott ponton tul nem a szuleidet kene hibaztatni mindenert.
Elmultal 18 eves? Akkor utana miert nem tudtal bulizni pl? A tinikor azert az eleted egy kis resze, utana is van meg boven sok eved elni meg bulizni vagy mittudomen mit csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!