Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos ha egy picit sértődött...

Jogos ha egy picit sértődött vagyok?

Figyelt kérdés
soha nem engedtek sehova 15-16 évesen mások buliztak,,, de engem nem engedtek,,, mikor fiatal az ember jó ha él egy kicsit, de ezvan;(( ezért kicsit haragszom rájuk,, hivok a szüleim. és ezért nem engedték a "vilagba" hanem Isten tiszteletre, erkölcsös életre neveltek.
2023. jan. 28. 16:24
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
75%
Miért vagy sértődött és ki sértett meg? Ez számomra nem derült ki.
2023. jan. 28. 16:30
 2/46 anonim ***** válasza:
88%

Hát akkor a szüleiddel nem az a baj, hogy hívők. Az én anyám is az, és engedett bulizni, szórakozni, ez ugyanis nem erkölcstelen.

Sötét szülőkkel meg sajnos nem lehet mit kezdeni. Ha olvasol itt, a kérdezők fele a kategóriában erről panaszkodik, és nincsenek előrébb a válaszok után, mert legfeljebb a költözés segít majd.

2023. jan. 28. 16:38
 3/46 A kérdező kommentje:
gyulibe járnak a szüleim.
2023. jan. 28. 16:44
 4/46 anonim ***** válasza:
26%

Nem jogos!

Inkább butaság, mivel nem érted meg, hogy a szüleid csak féltettek téged és jobban is jártál, hogy nem buliztál, hogy nem szoktál rá a piálásra, cigizésre, egyebekre, hogy nem romlottál el, hogy nem ejtettél teherbe egy bulin valami kiscsajt stb.

Erkölcsös életet élő is ki tud kapcsolódni, tartalmasan eltölteni az időt. Ez miért nem opció ?

Azért, mert más 15-16 évesen bulizik, attól neked még nem kell....

Én sem tiniként voltam bulizni - mondjuk bennem nem is volt erre igény -, de mikor elmentem, megdöbbenve tapasztaltam, hogy tulajdonképp nem vesztettem vele semmit, mert annyira nem egy nagy szám!

A "jól él"ni szerintem nem egyenlő azzal, hogy az ember bulizik, meg iszik, meg agyba-főbe kúr minden jöttmentet, csak ez a mai világ ezekre fókuszál miközben elvesznek az igazi értékek és az igazán fontos dolgok!

Legyél hálás a szüleidnek, hogy megpróbáltak téged megvédeni, jól nevelni!

Ők csak szeretetből tették és bár most még nem érted, de mindennel a te javadat szolgálták, ezért hát ne haragudj rájuk!

2023. jan. 28. 16:46
 5/46 anonim ***** válasza:
13%
Ok, gyülibe járnak. És?
2023. jan. 28. 16:49
 6/46 anonim ***** válasza:
15%

Te miért nem mész velük a gyülibe ?

Lehet, pont ott ismernéd meg a nagy őt! :)

2023. jan. 28. 16:51
 7/46 anonim ***** válasza:
56%
"Erkölcsös életre neveltek" Hogy ez mekkora "tragédia" . Mert mire kellett volna neveljenek? Prostinak?
2023. jan. 28. 16:51
 8/46 anonim ***** válasza:
66%
Ennél nagyobb bajod sose legyen! :)
2023. jan. 28. 16:53
 9/46 anonim ***** válasza:
92%

Nyilvan azt erzel es ugy, ahogy akarsz, ezt senki nem fogja toled elvenni. Lehetsz duhos, ha ugy akarod, de azert azt ne felejtesd el, hogy egy adott ponton tul nem a szuleidet kene hibaztatni mindenert.

Elmultal 18 eves? Akkor utana miert nem tudtal bulizni pl? A tinikor azert az eleted egy kis resze, utana is van meg boven sok eved elni meg bulizni vagy mittudomen mit csinalni.

2023. jan. 28. 17:06
 10/46 anonim ***** válasza:
76%
Tudom,ez nem segít,de én a mai napig haragszom ezért. Pedig 42 vagyok,tehát ennek már 25 éve,de azóta is rühellem,hogy nem élhettem úgy,mint más tini. Jó tanuló voltam,nem kallódtam volna el. A cigire nem szoktam volna rá,mert napi 4 doboz cigi füstjében éltem,így is cigiszagú voltam,utáltam. A piára szintén nem szoktam volna rá,mert a szüleim elég rendesen piáltak,azt is utáltam. A tiniéveket sajna már nem lehet visszahozni. De ahogy az egyik válaszoló írta, ez legyen a legnagyobb baj az életemben!
2023. jan. 28. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!