Ti hogy látjátok jogos a sértődöttségem? (hosszú)
Közös lónak MINDIG túrós a háta.
Én nem akarok igazságot tenni köztetek. Nyilván részben mindannyiótoknak igaza van.
Ne haragudj, de nem értelek...
Megígértetek valamit, és TE MAGAD írod, hogy csak 90%-ban teljesítettétek.
Ezen kívül szintén TE MAGAD írod, hogy hibáztatok, és ezért kár keletkezett... (Semmi gond, bárki hibázhat, de akkor illik helyrehozni!)
Akkor nem a saját kis részetek leválasztására, hanem a kár helyrehozására kellett volna eleve költeni, és mindenki jól járt volna.
A szüleidnek megtettétek volna, amivel gyakorlatilag még tényleg tartoztok, a gyereknek meg nagyobb helye lenne játszani.
Ehelyett most veszekedés és sértődés van, pedig még csak nem is kamuzok, megmondod, hogy a ti hibátok - amit becsülök, de komolyan!
De nem értem a sértődést...
Nem hiába mondják, hogy nem jó közösködni.
Végig olvasva a történetet, énnem tartom jogosak a panaszodat.
Anno annak idején megegyeztettek abban, hogy a telekért cserébe, hogy ott építhettek házat, ti felújítjátok a szüleitek házát. Én ha ilyen üzletet kötök, akkor nem 90%-os házfelújítást várok el, hanem 100%-ot. A hőszigetelés ahogy írod rossz lett, mert a vihar le is rombolt egy darabot belőle. Ezt a hibát a vihar után közvetlen meg kellett volna nektek csinálni, hiszen a munkát ti végeztétek el rosszul, nem a szüleitek.
Gondolom a szülők türelmesen vártak, nem szóltak, gondolván, úgyis megcsináljátok. De mit látnak?? A szigeteléshez még véletlenül sem nyúltok hozzá, de csináltok kerítést, és gyepesítést.. Így valahol érthető a szülők sértődöttsége. Ők egy nagy telket adtak, és bár ti is felújították a lakásukat, de csak 90%-ban..
A férjed építőiparban dolgozik. Neki is tudnia kell, hogy pont az építőiparban van egy íratlan szabály. Ha valami elromlik, arra garanciát vállalnak.
Én megértem, hogy nehéz nektek, de a szüleidnek adok igazat. Ők végül is megsértődtek, mert eddig türelmesen vártak, hogy befejezzétek azt ami a ti dolgotok lett volna. Nem tettétek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!