Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnek???7eve teherbe...

Mit tehetnek???7eve teherbe estem az akkori paromtol aki akkor elhagyott minket es az apasagot sem vallalta fel.

Figyelt kérdés

Most parkapcsolatban elek akivel mar van egy kozos fiunk is 4èves,most pedig 7ev utan felbukkant az gyerekem verszerinti apja es szeretne kapcsolatot a gyerekkel. A jelenlegi paromnak meg nem szoltam rola,nemtudom mit tegyek hiszen ő neveli 1eves kora ota a gyermekem. Az eszem azt sugja,hogy mondjam meg a verszerinti apjanak,hogy nem szeretnem mar ossze zavarni a gyereket sem es hogy mar megvan a sajat kis eletunk mint csalad,de nem vehetem el a jogait sem,de mondjuk nincs is kitol elvenni a jogot mivel a birosagon azt sem valotta anno,hogy ő az apa.

Tanacstalan vagyok es engem is ossze zavart

2023. jan. 7. 20:40
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

Ez elsősorban jogi kérdés. Nem gondoltad, hogy hasznos és fontos információ lett volna, hogy nem Magyarországon történik a sztori?

Mondjuk kétlem, hogy bármelyik országban ilyen lazán kezelnék ezt.

2023. jan. 8. 18:44
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

"Dns-t nem akart semmit mindentol elzarkozott , a biro igy nem tett semmit "

Megintcsak mese habbal. A bírót nem érdekli, hogy akár e DNS tesztet vagy sem, kötelezik rá.

Nem értem mi értelme ennek a mesének

2023. jan. 8. 18:45
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Na, most jött a szokásos országváltás motívum...

Kérdező: Te írtad #8 alatt, hogy ha megmondanád a párodnak, hogy keresett a gyerek apja, akkor nagy feszültség lenne köztetek. Vagyis nem tud mindent, vagyis hogy most megkeresett. Legalább nézz vissza, mit írtál korábban...

2023. jan. 8. 18:48
 54/58 A kérdező kommentje:

1.azert irtam hozza ,hogy Szlovakian,mert par szot mashogy ertelmezve irtam amibe bele kottek pl.a gyamsag

2. Mindent tud a multamrol. A feszultseg abbol lenne ,hogy neki rossz lenne mert attol tart hogy majd kevesbe szeretne a gyerek ot ha felbukkan az apa es neki ez szivugye mit kell it bonyolitani nem lehet elolvasni az elejetol ??? Mar nagyon tul van ez bnonyolitba pedig annyi volt a kerdesem,hogy ignoráljam az apat,es eljuk tovabb a kis eletunket,vagy beszeljek vele

2023. jan. 8. 19:21
 55/58 anonim ***** válasza:
95%

Kerdezo a jogot nem ismerem, arrol meg kell kerdezni valakit aki ezzel foglalkozik.

De ha tudnatok bekesen beszelni a gyereked apjaval akkor az segitene. Az sem mindegy milyen kapcsolatot szeretne a gyerekkel! Mondjuk en egyetertek veled abban, hogy ez osszezavarna a gyereket! Nehez ugy.

A parodnak meg ne hazudj! Ulj le vele nyugodt korulmenyek kozott, es beszeljetek at. Mast nem tehetsz, ez egy ilyen helyzet.

2023. jan. 8. 19:58
 56/58 anonim ***** válasza:
95%

Én már csak azt nem értem, hogy ez SzlovákiáBAN - nem szlovákiÁN -zajlik, akkor miért nem ott érdeklődsz, miért egy MAGYAR oldalon kérdezgetsz? Ez két külön ország!

Már leírtam: ignoráld, mert nem változik! Az ilyenek mint ő, sosem változnak!

2023. jan. 8. 20:51
 57/58 anonim ***** válasza:
70%

Nyugodtan tiltsd csak el, mert a párod véleménye és lelki világa fontosabb.

De ha a gyerek egyszer megtudja soha nem bocsajtja meg.

2023. jan. 9. 18:58
 58/58 anonim ***** válasza:
86%
Imádom, mikor a kérdező, aki eleve nem túl összeszedetten és érthetően ír, és valószínűleg részben kamu is, vagy nem úgy volt a története, még bedobja 4-5 oldalnyi válasz után, hogy az egész eset amúgy Szlovákiában vagy Romániában történt...
2023. jan. 9. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!