Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitévő legyek? Anyám elhagyott...

Mitévő legyek? Anyám elhagyott minket. Írjak neki vissza? Mi lenne erre a reakciód?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. A szüleim(50 felettiek) még tiniként ismerték meg egymást és össze is házasodtak. 4 testvérem van, viszont a legidősebb nem lakik otthon. Az a gond, hogy már kb 4 éve nem volt igazi a szüleim kapcsolata amiből 2 és fél év úgy telt, hogy a anyám nem beszélt az apámmal. És több mint 1 éve az anyám át is költözött egy másik szobába mivel nem akart apámmal egy ágyban aludni. Pár hónapja észre vettük, hogy anyám nagyon furán viselkedik és találkozgat valakivel amit titokban tett. És múlt hét szombaton pedig összepakolt a dolgait és el ment szó nélkül. Kb az utolsó 2 hónapja mindig el ment hét végén, de vasárnapra mindig vissza jött. Szóval gondoltuk majd vissza jön. Persze mi testvérek tudtuk, hogy ilyenkor találkozgat valakivel, de apánk erről nem tudott. És múlt héten ahelyett, hogy hazajött volna írt egy üzenetet amiben azt írta minden renben van és sajnálja, hogy ez így alakult ahogy. Mindenki meg kapta ugyan azt az üzenetet ugyan úgy leírva kivéve az apánk. Apánknak nem mondtunk semmit és ő még mindig abban reménykedik, hogy haza jön az anyánk, ha minden igaz, akkor beszélt is vele telefonon és a anyám azt állította, hogy haza jön, ezt még tegnap reggel mondta az apám. De én és a testvéreim úgy gondoljuk nem fog haza jönni, mert tudunk a kapcsolatáról. Az lenne a kérdésem mi kéne erre lennie a reakciómnak, egyrészről meg értem, hogyha valaki boldogtalan egy kapcsolatban, akkor nem kéne abban a kapcsolatban lennie, viszont eléggé fáj is az, hogy nem voltunk elegek azért, hogy itt maradjon miattunk. És a családja helyett egy idegen férfit választ akit legjobb esetben fél éve ismer. Meg eléggé csúnya tőle, hogy ír nekünk üzenetet és még annyi fáradtságot sem tesz, hogy külön üzenetet írjon mindenkinek, hanem mindenkinek ugyan azt írja, 1 mondatos üzenetet. Az üzenetére nem írtam vissza, nem tudom mit írjak neki, vagy írjak e vissza.

2022. okt. 4. 00:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Te vagy a legfiatalabb gyerek?
2022. okt. 4. 00:47
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Írj. Nyilván érdekelnek az okai, ha tisztábban látsz, majd levonod a saját következtetésed.

Ugye nem gondolod, hogy apádnak nem tűnt fel, hogy évek óta nem beszélnek, nem is alszanak egy szobában, és anyád egész hétvégére eltűnik?

2022. okt. 4. 01:08
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Anyád így döntött, vedd tudomásul. Engedd el. Nem mindenki példaszerű ember. Rosszul intézi az életét, de te nem tudod megváltoztatni, csak magaddal megértetni a tényt, hogy mást választott. Ne tekintsd az életed részének, szerencsére már felnőttél, nincs szükséged téged nevelő anyára. Legalább ezt megvárta.
2022. okt. 4. 01:45
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező: én nem írnék.

- anyád nem teremt tiszta helyzetet azzal, hogy játszmázik

- sunyin összepakolt hétvégente, senkinek nem mondott semmit

- hirtelen "úgy dönt" ahogy, a férjét nem tájékoztatja semmiről, az üzenetet se küldi el

- gyerekeinek nem mond semmit

Borzalmasan fájdalmas gondolom, de a könyörgésnek meg "jajj miért csinálod ezt?" nem látom értelmét.

Mit érzel most, mit írnál neki legszívesebben?

2022. okt. 4. 05:16
 5/14 anonim ***** válasza:
34%
Mégis mit kellene sajnálnia? Hogy végre boldog?
2022. okt. 4. 05:47
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Hány éves vagy?
2022. okt. 4. 05:53
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

19 éves a Kérdező, írta a kérdésben.

Kérdező: mit írnál neki pontosan és miért érzed hogy ezt kell tenned?

Neki kellene írnia, elmagyarázni a helyzetet, tiszta vizet önteni a pohárba.

2022. okt. 4. 06:15
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell visszaírnod. Minek? A házasságukkal pedig nyilvánvalóan nem volt rendben minden (semmi), különben nem lépett volna le egy idegen férfival.
2022. okt. 4. 10:55
 9/14 anonim válasza:
67%
Elköltözött, attól még az édesanyád marad. A gyerekeknek gondolom nem ártott semmit, csak apáddal nem működött már a házasság. Az egy jó dolog ha boldog. Viszont nagyon nem így kellett volna megoldania. Az, hogy apádat hitegeti, annyit jelent, hogy nem biztos a másik pasi. Ez egy gerinctelen húzás, de ez apát okkal szemben az. Őszintén elmondhatta volna mit érez, és tiszta helyzet lesz. A nőknél ez mondják liánozásnak.
2022. okt. 4. 12:09
 10/14 anonim válasza:
58%
Azért nem vagy már gyerek. Ha kerdesed van hozza, keresd fel. Az "anyám elhagyott minket" utan azt hittem egy gyerek teszi fel a kerdest.
2022. okt. 4. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!