Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitévő legyek? Anyám elhagyott...

Mitévő legyek? Anyám elhagyott minket. Írjak neki vissza? Mi lenne erre a reakciód?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok. A szüleim(50 felettiek) még tiniként ismerték meg egymást és össze is házasodtak. 4 testvérem van, viszont a legidősebb nem lakik otthon. Az a gond, hogy már kb 4 éve nem volt igazi a szüleim kapcsolata amiből 2 és fél év úgy telt, hogy a anyám nem beszélt az apámmal. És több mint 1 éve az anyám át is költözött egy másik szobába mivel nem akart apámmal egy ágyban aludni. Pár hónapja észre vettük, hogy anyám nagyon furán viselkedik és találkozgat valakivel amit titokban tett. És múlt hét szombaton pedig összepakolt a dolgait és el ment szó nélkül. Kb az utolsó 2 hónapja mindig el ment hét végén, de vasárnapra mindig vissza jött. Szóval gondoltuk majd vissza jön. Persze mi testvérek tudtuk, hogy ilyenkor találkozgat valakivel, de apánk erről nem tudott. És múlt héten ahelyett, hogy hazajött volna írt egy üzenetet amiben azt írta minden renben van és sajnálja, hogy ez így alakult ahogy. Mindenki meg kapta ugyan azt az üzenetet ugyan úgy leírva kivéve az apánk. Apánknak nem mondtunk semmit és ő még mindig abban reménykedik, hogy haza jön az anyánk, ha minden igaz, akkor beszélt is vele telefonon és a anyám azt állította, hogy haza jön, ezt még tegnap reggel mondta az apám. De én és a testvéreim úgy gondoljuk nem fog haza jönni, mert tudunk a kapcsolatáról. Az lenne a kérdésem mi kéne erre lennie a reakciómnak, egyrészről meg értem, hogyha valaki boldogtalan egy kapcsolatban, akkor nem kéne abban a kapcsolatban lennie, viszont eléggé fáj is az, hogy nem voltunk elegek azért, hogy itt maradjon miattunk. És a családja helyett egy idegen férfit választ akit legjobb esetben fél éve ismer. Meg eléggé csúnya tőle, hogy ír nekünk üzenetet és még annyi fáradtságot sem tesz, hogy külön üzenetet írjon mindenkinek, hanem mindenkinek ugyan azt írja, 1 mondatos üzenetet. Az üzenetére nem írtam vissza, nem tudom mit írjak neki, vagy írjak e vissza.

2022. okt. 4. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Írni írhatsz, azzal még nem lesz semmi baj.
2022. okt. 4. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Aki trükközget és gyerekei vannak, ő tartozna magyarázattal a gyerekei felé.

Az ő házassága egy dolog, a gyerekekkel történő kapcsolata ettől külön kezelendő.

2022. okt. 4. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Èn ùgy tudom, hogy a kèrdèsben a vilàg legtanàcstalanabb àllatai vannak benne: mitèvő legyek
2022. okt. 6. 19:30
 14/14 A kérdező kommentje:

#1 Még van 2 fiatalabb testvérem.

Azoknak akik kérdik miért szeretnék neki írni azoknak írom, hogy az miatt mert ha el is hagyott minket mégis az anyámrol van szó egész életében melettem ált és szeretem. Főleg azért kényszerítem magam, hogy írjak neki mert nem szeretném, hogyha ezzel a pasival nem jönne össze neki a kapcsolat, akkor necsináljon valami hülyeséget. Kb 7-8 éve ezelőtt nagyon depressziós volt és el akarta dobni magától az életét mert, akkor is valami miatt összeveszett az apámmal. Amit halistennek nem tett meg és aztán kibékültek és jóban voltak kb 4-5 évig. Nem szeretném ha most is hasonló dolog történetenne és mivel nem írtunk neki vissza így azt gondolná nem számíthat ránk és rajtunk kívül nagyon nincs kihez forduljon. És ha ne adj isten valami történne neki, akkor az életem végéig bánnám, hogy túl büszke voltam ahhoz, hogy írjak neki és nem elég, hogy nem mondtan neki, hogy szertem, de még vissza sem írtam neki. Már megírtam neki az üzenetet, csak el kell küldjem neki, nem tudom képes e leszek rá, de valahogyan muszáj lesz rávennem magam.

Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszát, ha bárki szeretne még valamit írni szívesen várom a hozzászólását.

2022. okt. 12. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!