Mitévő legyek? Anyám elhagyott minket. Írjak neki vissza? Mi lenne erre a reakciód?
Aki trükközget és gyerekei vannak, ő tartozna magyarázattal a gyerekei felé.
Az ő házassága egy dolog, a gyerekekkel történő kapcsolata ettől külön kezelendő.
#1 Még van 2 fiatalabb testvérem.
Azoknak akik kérdik miért szeretnék neki írni azoknak írom, hogy az miatt mert ha el is hagyott minket mégis az anyámrol van szó egész életében melettem ált és szeretem. Főleg azért kényszerítem magam, hogy írjak neki mert nem szeretném, hogyha ezzel a pasival nem jönne össze neki a kapcsolat, akkor necsináljon valami hülyeséget. Kb 7-8 éve ezelőtt nagyon depressziós volt és el akarta dobni magától az életét mert, akkor is valami miatt összeveszett az apámmal. Amit halistennek nem tett meg és aztán kibékültek és jóban voltak kb 4-5 évig. Nem szeretném ha most is hasonló dolog történetenne és mivel nem írtunk neki vissza így azt gondolná nem számíthat ránk és rajtunk kívül nagyon nincs kihez forduljon. És ha ne adj isten valami történne neki, akkor az életem végéig bánnám, hogy túl büszke voltam ahhoz, hogy írjak neki és nem elég, hogy nem mondtan neki, hogy szertem, de még vissza sem írtam neki. Már megírtam neki az üzenetet, csak el kell küldjem neki, nem tudom képes e leszek rá, de valahogyan muszáj lesz rávennem magam.
Köszönöm mindenkinek az értelmes válaszát, ha bárki szeretne még valamit írni szívesen várom a hozzászólását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!