Mit tehetnek???7eve teherbe estem az akkori paromtol aki akkor elhagyott minket es az apasagot sem vallalta fel.
Most parkapcsolatban elek akivel mar van egy kozos fiunk is 4èves,most pedig 7ev utan felbukkant az gyerekem verszerinti apja es szeretne kapcsolatot a gyerekkel. A jelenlegi paromnak meg nem szoltam rola,nemtudom mit tegyek hiszen ő neveli 1eves kora ota a gyermekem. Az eszem azt sugja,hogy mondjam meg a verszerinti apjanak,hogy nem szeretnem mar ossze zavarni a gyereket sem es hogy mar megvan a sajat kis eletunk mint csalad,de nem vehetem el a jogait sem,de mondjuk nincs is kitol elvenni a jogot mivel a birosagon azt sem valotta anno,hogy ő az apa.
Tanacstalan vagyok es engem is ossze zavart
#8: feszültség lenne köztetek olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz?
Azért marhára nem normális, hogy egy ilyen nehéz helyzetben nem hogy nem számíthatsz rá, még titkoloznod is kell.
Akkor a fő kérdést 9-es megválaszolta, ez elég megnyugtató.
De ne légy szigorú a párodhoz sem. Én őt is teljesen megértem. Hat éves a gyereked, öt éve ő neveli, szinte teljes értékű édesapja. Ki tudja, mekkora félelem ez neki, hogy egyszer felbukkan valaki, aki annak idején szexelt egyet, és elszereti tőle az egyik gyerekét, akiben neki ideje, energiája, türelme van, aki az egyik legfontosabb neki.
"birosagon azt sem valotta anno,hogy ő az apa."
Van-e erről bírósági jegyzőkönyv, határozat írott, bemutatható formában?
Apaságit csak úgy lehet csináltatni, ha a jelenlegi gyám, vagyis az anyja beleegyezik. Az apa nem kérhet csak úgy dns-tesztet, legalábbis én így tudom.
Ne zavarjon meg az ex. Felkavarja a szart, aztán megint elhagy. Az ilyen nem változik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!