Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért húzza - vonja eddig a...

Miért húzza - vonja eddig a dolgokat?

Figyelt kérdés

Az apám folyamatosan húzza - vonja a dolgokat. Már több, mint másfél éve kérem, hogy csináljon nekem bankkártyát. Míg más velem egykorúaknak már több éve van...

Nemrég eltört a mobilom, mert leejtettem. Széjjel van törve a képernyő, van ahol szivárványos foltok vannak, van, ahol teljesen be van feketedve. Ez már több mint másfél hónapja történt, én kérem apát, hogy vegyen újat, de ő csak azt mondja, hogy "majd".

van 50.000 Forintom, és szeretnék 1 - 2 dolgot, pl. egy magyar válogatott szurkolói mezt, de ő csak mondogatja, hogy majd lesz. ( ezért is szeretnék bankkártyát, hogy ne 2 évig tartson, amíg megszerzem, azt, amit szeretnék)

2022. dec. 2. 11:21
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
ja. és tegyük hozzá, hogy egy bankkártya még ingyen is van...
2022. dec. 2. 11:22
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?
2022. dec. 2. 11:25
 3/38 A kérdező kommentje:
Nemsokára 17
2022. dec. 2. 11:28
 4/38 anonim ***** válasza:
76%
várj 18ig, aztán besétálsz a bankba, csinálsz fiókot. kezelési költsége van, kártya ingyenes.
2022. dec. 2. 12:03
 5/38 Hovarju ***** válasza:
47%
és a bankkártyán teremni fog a pénz? akkor én is kérek egyet
2022. dec. 2. 12:12
 6/38 anonim ***** válasza:
40%
Ja az engem is érdekelne, honnan lesz a kártyán pénz.
2022. dec. 2. 12:22
 7/38 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, mond meg apádnak, hogy ha most csináljátok meg akkor nem kell számlavezetési díjat fizetned - nem csak ingyenes a kártyád, és hogy sok kedvezményt tudnál vele szerezni amivel pénzt lehet spórolni. Bankkártyával pl. 10%-kal kevesebbet fizetsz a vonatjegyért stb.

Keress pár érvet mellé és mond, hogy karácsonyra szeretnéd ezt egyik ajándékként kérni.

Van bank ahol be se kell menni, az otp-nél online kamerával is lehet intézni.

Nekünk is sokkal könnyebb amióta a gyerekeknek is van bankkártyája. Nem kell készpénzt kivenni és odaadni nekik - aminek költsége van, csak átutalom amit kell. Simán tud menni vásárolni magának bérletet, akármit és én utána csak átutalom amennyibe került - nem kell vele mennem minden alkalommal ha venni akarnak valamit meg nem kell pénzezni, hogy most adtam ötezret, hol a visszajáró stb.

2022. dec. 2. 12:22
 8/38 A kérdező kommentje:

5., 6. - nak: a válaszodnak köze nincs a kérdéshez

Köszi, hetes

2022. dec. 2. 12:25
 9/38 anonim ***** válasza:
26%
Megvárod míg 18 leszel.
2022. dec. 2. 13:02
 10/38 anonim ***** válasza:
55%

Leejted a telod es o vegyen ujat? 🤣Van 50 ezred, veszel szepen magadnak. Hogy milyen lesz az a telefon, hat igen, szar, de akkor talan megtanulod, hogy apad se szarja a penzt csak ugy.

Ha amugy nem diakmunkazol, akkor halal felesleges a bankszamla meg a kartya.

2022. dec. 2. 13:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!