Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért húzza - vonja eddig a...

Miért húzza - vonja eddig a dolgokat?

Figyelt kérdés

Az apám folyamatosan húzza - vonja a dolgokat. Már több, mint másfél éve kérem, hogy csináljon nekem bankkártyát. Míg más velem egykorúaknak már több éve van...

Nemrég eltört a mobilom, mert leejtettem. Széjjel van törve a képernyő, van ahol szivárványos foltok vannak, van, ahol teljesen be van feketedve. Ez már több mint másfél hónapja történt, én kérem apát, hogy vegyen újat, de ő csak azt mondja, hogy "majd".

van 50.000 Forintom, és szeretnék 1 - 2 dolgot, pl. egy magyar válogatott szurkolói mezt, de ő csak mondogatja, hogy majd lesz. ( ezért is szeretnék bankkártyát, hogy ne 2 évig tartson, amíg megszerzem, azt, amit szeretnék)

2022. dec. 2. 11:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
93%
50-ből már tudsz venni magadnak telefont. Telefonálni, netezni, fényképezni lehet vele. Szívesen!
2022. dec. 2. 14:48
 32/38 anonim ***** válasza:
79%
Ha annyira nem érdekelnek a telefonok, mi a bajod a jelenlegivel? Nem lehet vele telefonálni? Ha lehet, akkor ezek szerint nincs probléma, hiszen úgyse nyomkodnád, inkább olvasnál. :)
2022. dec. 2. 15:34
 33/38 anonim ***** válasza:
93%

"ezért is szeretnék bankkártyát, hogy ne 2 évig tartson, amíg megszerzem, azt, amit szeretnék)"

Ezt nem értem. Nem lesz attól több pénzed, mert van bankkártyád.

2022. dec. 2. 15:56
 34/38 anonim ***** válasza:
95%
Várj csak, te nem hitel kártyára gondolsz? Mert ha igen akkor azt jobb ha elfelejted. Az a világ legkibacottabb átverése. Ki fogja azt neked kifizetni?
2022. dec. 2. 17:02
 35/38 anonim ***** válasza:
85%

Leejtetted a telefonodat, miért ő vegyen másikat? Szépen megtanulsz vigyázni az értékeidre ;)

A kártyának meg semmi értelme, ha van, de pénzt nem utal rá.

2022. dec. 3. 09:45
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

34: hitelkártyát tuti nem adnak kiskorúnak!

Még a junior-kártya is csak szülővel együtt (szülői felelősségvállalással) igényelhető.

2022. dec. 3. 16:13
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
36-os,gondolom ezért nyúzza az apját.
2022. dec. 3. 17:13
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy mindenben igazad van, kis nevelésre még szükséged van.

Ugyanakkor apád azt a trükköt alkalmazza veled szemben, hogy a gyerek akar valamit, szülőként azt mondja, majd, talán, meggondolom, de ennek csak a lerázásod a célja, tehetsz egyenlőségjelet ezek közé és a "nem" közé. Csak azt nem értem, apád miért nem mondja azt hogy nem, ha ezt már eldöntötte.

2022. dec. 4. 11:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!