Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megsértődnél, ha anyukád azt...

Megsértődnél, ha anyukád azt mondaná a gyerekekre, hogy pszichiáterre van szüksége?

Figyelt kérdés

A kislányom 3 éves múlt, úgy vélem, teljesen egészséges, okos, ügyes gyerek, de mostanában erősen tantrumozik.

Hétvégén mamáéknál voltunk és egyik nap ismét félóránként rájött a hisztiroham. Kb a tizediknél már én is kiborultam és kiraktam az udvarra amíg lenyugszom (ha még mellette maradok biztos elgurul a gyógyszer nálam is és rácsapok a fenekére :() Erre anyám összeszid, hogy vigyem be rögtön mert röhögnek rajtam a szomszédok, mi a francért nem viszem pszichiáterhez, ez nem normális dolog, hogy konkrétan akármi miatt ekkora hisztit csap.

Ez nekem nagyon rosszul esett, összeszedtem a cuccaimat és hazajottünk, azóta nem beszéltem anyuval.

Jogos, hogy megsértődtem, vagy túlreagálom? Tényleg pszichiátriai eset egy hisztis 3 éves?

2022. nov. 14. 10:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Rád ütött az a gyermek. Te is bevágtad a hisztit és hazamentetek. Gondolom ezt látja otthon.
2022. nov. 14. 11:07
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy odalökted másnak a gyereket, mikor nem bírtál vele. És egy dolog a dackorszak, de az már nem jellemző hogy gyakorlatilag öt órán át folyamatosan őrjöng a gyerek. Amúgy meg kedves anyuka, alap: ha a gyerekem nyűgös, hisztis, megfogom és hazaviszem, nem ülök még órákat vele más nyakán, a saját anyámén SEM.
2022. nov. 14. 11:13
 23/34 anonim ***** válasza:
38%
Minek is adunk tanácsot? Majd ha Megfojtogatta valaki mint az én fiam, majd akkor lesel. Még a faluból is költöltöznünk kellett. Akkor mond hogy a korának megfelelő. Én nem tettem.
2022. nov. 14. 11:18
 24/34 A kérdező kommentje:
#23, ezt nem igazán értem. Ki folytogat kit?
2022. nov. 14. 11:22
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Fiam másik gyereket oviban. Nem voltál előjele és itthon se látta. Csak egyszerűen később kiderült ADHD s
2022. nov. 14. 11:25
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valòban problémás, nem ártana egy szakember segítségét kérni. Anyud lehet látja kívülről a dolgokat, amit te nem
2022. nov. 14. 12:26
 27/34 anonim ***** válasza:
93%
Lehet probléma, meg lehet egyszerű hiszti is. Ezt szakember tudná eldönteni. Egy kivizsgálás nem okoz kárt, ha van valami probléma, legalább kiderül (minél előbb, annál jobb), ha nincs, akkor meg tudod a papírt lobogtatni, ha legközelebb elszakad anyukádnál a cérna.
2022. nov. 14. 12:56
 28/34 anonim ***** válasza:
63%
Legközelebb en hagyja más nyakán hisztizni a gyereket órákon át, és akkor nem szakad el a cérna. Ilyen egyszerű.
2022. nov. 14. 13:46
 29/34 anonim ***** válasza:
73%

28-as, én örülnék, ha tömegközlekedésre sem hoznák fel a hisztis gyerekeket. :-) Idegesítő hallgatni. :-) De erre meg felháborodnak, hogy nekik több joguk van utazni, mint a többi utasnak a csendhez. :-)

Én csinálnék egy vizsgálatot, biztos, ami tuti. Aztán annak megfelelően állnék hozzá a továbbiakban.

2022. nov. 14. 15:47
 30/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2022. nov. 14. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!