Megsértődnél, ha anyukád azt mondaná a gyerekekre, hogy pszichiáterre van szüksége?
A kislányom 3 éves múlt, úgy vélem, teljesen egészséges, okos, ügyes gyerek, de mostanában erősen tantrumozik.
Hétvégén mamáéknál voltunk és egyik nap ismét félóránként rájött a hisztiroham. Kb a tizediknél már én is kiborultam és kiraktam az udvarra amíg lenyugszom (ha még mellette maradok biztos elgurul a gyógyszer nálam is és rácsapok a fenekére :() Erre anyám összeszid, hogy vigyem be rögtön mert röhögnek rajtam a szomszédok, mi a francért nem viszem pszichiáterhez, ez nem normális dolog, hogy konkrétan akármi miatt ekkora hisztit csap.
Ez nekem nagyon rosszul esett, összeszedtem a cuccaimat és hazajottünk, azóta nem beszéltem anyuval.
Jogos, hogy megsértődtem, vagy túlreagálom? Tényleg pszichiátriai eset egy hisztis 3 éves?
A tantrumozik az hisztit jelent?
A hisztiző gyereket kirakni a házból???
Lehet csak a mama elfáradt a folyamatos hisztit hallgatva?
Ha ilyen rossza napja van a gyerekemnek nem megyek vendégségbe, vagy hazamegyek-és nem duzzogásból, mindenkinek jobb úgy.
Ne duzzogj, higgadj le, és próbáld kezelni a hisztiket, hisz az sem neked sem a gyereknek nem jó ha állandósul.
Ha másképp nem megy, akár kérd pszochológus segítségét.
Valaki mondja már meg, hogy normális-e hogy egy 3 éves gyermek napont 10-szer minimum hisztiROHAMOT kap, ráadás fél óránként? Konkrétan ki se jött az előzőből.
Tudom, hogy néha normális a hiszti, de ilyen mértékben is?
Bocs, #13
Úgy olvastam, ez életkori sajátosság, ezért nem gondoltam, hogy probléma lenne
Nem jelezték a bölcsibe sem, hogy gond lenne vele
Kirakni egy hároméves gyereket?
Lehet hogy inkább neked kellene szakember, mert ezeket a helyzeteket meg lehet tanulni jobban kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!