Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megsértődnél, ha anyukád azt...

Megsértődnél, ha anyukád azt mondaná a gyerekekre, hogy pszichiáterre van szüksége?

Figyelt kérdés

A kislányom 3 éves múlt, úgy vélem, teljesen egészséges, okos, ügyes gyerek, de mostanában erősen tantrumozik.

Hétvégén mamáéknál voltunk és egyik nap ismét félóránként rájött a hisztiroham. Kb a tizediknél már én is kiborultam és kiraktam az udvarra amíg lenyugszom (ha még mellette maradok biztos elgurul a gyógyszer nálam is és rácsapok a fenekére :() Erre anyám összeszid, hogy vigyem be rögtön mert röhögnek rajtam a szomszédok, mi a francért nem viszem pszichiáterhez, ez nem normális dolog, hogy konkrétan akármi miatt ekkora hisztit csap.

Ez nekem nagyon rosszul esett, összeszedtem a cuccaimat és hazajottünk, azóta nem beszéltem anyuval.

Jogos, hogy megsértődtem, vagy túlreagálom? Tényleg pszichiátriai eset egy hisztis 3 éves?

2022. nov. 14. 10:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

A tantrumozik az hisztit jelent?

A hisztiző gyereket kirakni a házból???

Lehet csak a mama elfáradt a folyamatos hisztit hallgatva?

Ha ilyen rossza napja van a gyerekemnek nem megyek vendégségbe, vagy hazamegyek-és nem duzzogásból, mindenkinek jobb úgy.

Ne duzzogj, higgadj le, és próbáld kezelni a hisztiket, hisz az sem neked sem a gyereknek nem jó ha állandósul.

Ha másképp nem megy, akár kérd pszochológus segítségét.

2022. nov. 14. 10:50
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
#10-es: mondtak már nekik sok mindent, mi lehet a gyerekkel a gond, de a szülők szerint minden teljesen oké, és elutasítanak minden olyan véleményt, miszerint a kisfiút szakemberhez kéne vinni... Így pedig elég nehéz bármit is tenni.
2022. nov. 14. 10:50
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Valaki mondja már meg, hogy normális-e hogy egy 3 éves gyermek napont 10-szer minimum hisztiROHAMOT kap, ráadás fél óránként? Konkrétan ki se jött az előzőből.

Tudom, hogy néha normális a hiszti, de ilyen mértékben is?

2022. nov. 14. 10:52
 14/34 anonim ***** válasza:
15%
Amíg a szülő nem fogadja el hogy a gyerekekre így értékes. Nem kér segítsét addig gond is lesz. Iskolában már nem lehet megfekezni csak komoly gyógyszerekkel.
2022. nov. 14. 10:54
 15/34 A kérdező kommentje:
#12, Hát havonta kB 2-3 alkalommal előfordult eddig is kb 2 és fél éves kora óta, de aznap nem tudom, mi volt vele
2022. nov. 14. 10:54
 16/34 A kérdező kommentje:

Bocs, #13

Úgy olvastam, ez életkori sajátosság, ezért nem gondoltam, hogy probléma lenne

Nem jelezték a bölcsibe sem, hogy gond lenne vele

2022. nov. 14. 10:57
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
Egy pszichológiai vizsgáltat megér nem. Tb alapon.
2022. nov. 14. 10:59
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Kirakni egy hároméves gyereket?

Lehet hogy inkább neked kellene szakember, mert ezeket a helyzeteket meg lehet tanulni jobban kezelni.

2022. nov. 14. 11:02
 19/34 anonim ***** válasza:
56%
18# nem rossz gondolat.
2022. nov. 14. 11:05
 20/34 A kérdező kommentje:
Látom sikerült megragadni a lényeget. Nem részleteztem, de nem egyedül volt, a nagypapája kint volt épp
2022. nov. 14. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!