Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket vittek akaratotok...

Titeket vittek akaratotok ellenére pszichiáterhez a szüleitek?

Figyelt kérdés
2018. máj. 19. 09:36
1 2
 1/15 anonim válasza:
84%

Engem már igen. Én ezzel úgy voltam hogy nekem semmi szükségem hogy egy idegennek mondjam el a problémám.

Azt mondta egyszer anyum hogy edzeni megyünk, nem tudtam hogy mire készül, végül a pszichológian kötöttünk ki. De utólag már látom hogy jót akartak :)

2018. máj. 19. 09:47
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

A másik oldalról írok.

A lányom 13 évesen anorexiás lett (egy év alatt 45 kilóról lefogyott 33 kilóra 150cm). Akarata ellenére bevittem a kórházba. Egy hét kórház után a psziciáternél kötöttünk ki az akarata ellenére (szerinte semmi baja és a psziciáter hűlye). Két éve járunk psziciáterhez most már legalább nem ellenkezik és 39 kiló.

Ha újra az akarata ellenére kéne elvinnem az orvoshoz akkor is megtenném. Egy szülőnek kötelessége dönteni ha a gyereke nem nagykorú.

2018. máj. 19. 10:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

* pszichiáter

Bocsi de a telefon nem az erősségem.

2018. máj. 19. 10:51
 4/15 A kérdező kommentje:

Engem is anorexiával akartak, mikor közelében sem voltam, annak nem volt hízékony alakt, de volt rajtam zsír is, meg C-s melleim voltak.

170/53

Csakhát Európa legkövérebb országában ez cseszte a gyerekorvoa szemét. Meg megkezdődött utána a poklok-pokla,amit anyámék műveltek velem.

Legalább 6 orvoshoz elvittek titokban, mikor is találtak olyat, aki 5 perc után képea volt kemény gyógyszereket felírni egy 16 éves lánynak.

2018. máj. 19. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
93%

Engem vittek. A story roviden annyi hogy anyam eltiltott attol amit a legjobban szerettem csinalni es lehetett volna eselyem akar karriert is epiteni belole mert eleg magas szinten muveltem a koromhoz kepest. Anyam persze kitalalta hogy emiatt romlanak a jegyeim. Mivel el lettem tiltva, igy a suliban kellett levezetnem a felesleges energiaimat. Eleg komoly verekedesekbe keveredtem, a jegyeim meg rosszabbak lettek, depresszios lettem, es ennek ellenere tovabbra se engedtek jatszani. Egyszer csak anyam bekozli hogy megyunk meccsre. (Soha nem nezett focit)

Ehelyett a pszichiaterhez vitt. Az megallapitotta hogy a nagyszuleim miatt van minden problemam, es hogy nem kene veluk tobbet talalkoznom. (A nagyszuleim mindig tamogattak mindenben, nagyon sokaig ok neveltek)

Erre kicsit bepoccentem es majdnem szajba csaptam a "dokit".

Erre felirt egy rakas gyogyszert.

Amint betoltottem a 16-ot, elkoltoztem a nagyszuleimhez, ujra elkezdtem jatszani (bar ekkora kihagyas utan mar nem lesz belole kartier), egyetemre jarok, es kifejezetten jok a jegyeim.

Ennyit a magyar orvosokrol.

2018. máj. 19. 11:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Ugyanez bárkit begyógyszereznek.
2018. máj. 19. 11:54
 7/15 anonim ***** válasza:
2018. máj. 19. 12:00
 8/15 anonim ***** válasza:
én nem értem az ilyet, hogy hogy zajlik. Bár ideáig egy vitánk se fajult hogy akaratom ellenére dokihoz próbáltak volna rángatni de mi lett volna ha megpróbálják? semmi. Valahogy odacsalnak az még előfordulhat aztán fogom magam és elsétálok. Fiatalkorú vagy akaratod ellen egy ilyen miatt nem fog ágyhoz kötözni a doki.
2018. máj. 19. 16:23
 9/15 A kérdező kommentje:
18 év alatt megteheteik, sajnos.
2018. máj. 19. 16:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha ágyhoz nem is kötöz, de szülő dönt
2018. máj. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!