A páromnak van egy 5 éves kislánya, az exével csak a kislány miatt próbált együtt lenni, nem házasodtak össze, lenyeg, hogy az ex nem engedi, hogy lássam a kislányt, pszichiáterhez cipeli, hogy ne találkozhassunk. Ti mit tennetek?
A kislány meg könyörög, hogy láthasson, rajzol, üzeneteket küld stb. Azt mondja az ex hogy ha több gyerektartast fizet a párom akkor találkozhatunk a kislánnyal, de ezt nem tudjuk sajnos megengedni magunknak. A birosag a pszichologus miatt azt döntötte, hogy nem találkozhatunk és csak a pár közösen aláirt papírja valtoztathatna a dolgon. De ez a nö elvezi hogy a páromnak vagy a kislanyatol vagy tolem tavol kell lennie, csak a penz erdekli ami Meg ugye nincs. Ui: ö bezzeg felallasban dolgozik es a maradekot tudjuk kitol varja.
Nagyon szeretném látni a kislány, hisz a kozos jovonk resze lesz...remelem!
Én is erre gondoltam elsô blikkre...
A pszichologus azt irta, hogy nem javasolja, hogy a kiskoru a szulo uj parjaval talalkozzon amig tul nincs a "trauman" hogy a szulei nincsenek egyutt. Ez már 7 hónapja megy igy es az a durva, hogy az ex szerint azonnal tul lesz a trauman/vagy nem erdekli a gyerek traumaja? Ha fizetunk?
A birosag tobb hitelt ad egy tobb honapja zajlo vizsgalati leletnek sajnos.
De en lassan beleorulok, nagyon hianyzik a kislany, most is kuldozgeti a hangfelveteleket, hogy szeret ;(
Komolyan mondom az annyat is megertem mert el tudom kepzelni milyen lehet es belegondolni is borzaszto, de a kicsit kihasznalni az Apia ellen es penzt kerni meg eltiltani az már sok.
Annyira tanacstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!