Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak van egy 5 éves...

Kicca kérdése:

A páromnak van egy 5 éves kislánya, az exével csak a kislány miatt próbált együtt lenni, nem házasodtak össze, lenyeg, hogy az ex nem engedi, hogy lássam a kislányt, pszichiáterhez cipeli, hogy ne találkozhassunk. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

A kislány meg könyörög, hogy láthasson, rajzol, üzeneteket küld stb. Azt mondja az ex hogy ha több gyerektartast fizet a párom akkor találkozhatunk a kislánnyal, de ezt nem tudjuk sajnos megengedni magunknak. A birosag a pszichologus miatt azt döntötte, hogy nem találkozhatunk és csak a pár közösen aláirt papírja valtoztathatna a dolgon. De ez a nö elvezi hogy a páromnak vagy a kislanyatol vagy tolem tavol kell lennie, csak a penz erdekli ami Meg ugye nincs. Ui: ö bezzeg felallasban dolgozik es a maradekot tudjuk kitol varja.

Nagyon szeretném látni a kislány, hisz a kozos jovonk resze lesz...remelem!

2014. nov. 9. 11:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
43%
a kérdező ezt a pénz dolgot csak bele képzeli a történetbe
2014. nov. 10. 12:59
 32/37 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki!

Tisztazzuk a dolgot, irasos papirom van rola, hogy ha tobbet fizetunk akkor lathatom a gyermeket tehat ennyit a belekepzelesrol. 70.000ft-ot fizetunk ami nem csekely es semmikeppen nem 20.000. Ezen felul minden iskolas es orvosi koltsegeit felesben.

De a lenyeg, hogy nem az anyja akarok lenni a gyereknek, hanem amikor az apja elhozza nem hozhatja haza mert itt vagyok, magyarul heti 3x azaz 2 este es egy teljes hetvegei nap vagy nekik vagy nekem mennem kell otthonrol. Nem aktualis baratno vagyok, hanem a jegyese es egyszeruen latni szeretnem a gyermeket neha neha legalabb es nem menekulni a gyermek elol (mert ugye Jelenleg ez a helyzet, mivel nem szegjuk Meg a szabalyokat).

Nem utolso sorban az en szuleim is elvaltak kicsi koromban es at tudom elni a helyzetet

2014. nov. 11. 11:59
 33/37 anonim ***** válasza:
45%

Én ezt a 70 ezret nehezen hiszem 1 gyerekre, de tegyük fel hogy nem ferdítettél. Ez akkor is az apa dolga, még mindig csak ezt tudom mondani.

Megértem hogy rossz ez így - nekem is az lenne - de biztos vagyok benne hogy valami sántít a történetedben. Valamit kihagysz vagy elferdítesz (akár szándékosan, akár mert rosszul gondolod - teljesen mindegy).

Mindentől függetlenül annyit tudok mondani az anya viselkedéséről, hogy A LEÍRTAK ALAPJÁN (ami édes kevés) érthetetlen, de biztosan megvan az oka. Neked továbbra sincs jogod a gyerek fölött, tehát még ha igazad is van és az anya ok nélkül viselkedik így (amit én kétlek!), akkor sem reklamálhatsz emiatt. Vannak sz@r dolgok az életben, amiket el kell fogadni. Ez pont ilyen. Aki gyerekes, elvált nővel/férfival kezd, annak ilyen dolgokkal számolnia kell. És a te szempontodból teljesen mindegy hogy okkal vagy ok nélkül teszi az ex.

2014. nov. 11. 13:47
 34/37 A kérdező kommentje:
Mint emlietettem ha olvastad volna külföldön elunk, itt ennyiben szabtak Meg a gyerektartast es pont. (Árak kb 10%kal tobb mint Otthon, en pl detto ugyanannyibol élek). Miert ferditenek? Szerinted azert jovok fel erre az oldalra h sajnaltassam magam vagy tanacsot kerjek? Ha ketsegeid lennenek akkor jelzem: nem sajnaltatasbol. Ki is torlom ezt a kerdest mert a hozzad hasonlo emberek miatt csak elkeseredek, aki el nem tudja elkepzelni milyen a masiknak vagy nem olvassa vegig legalabb az en kommentheimet az ne ossza az eszt es semmikeppen ne hivjon hazugnak hogy igy meg ugy ferditem a dolgokat es hogy tutti az anyanak van igaza mert nem irok le mindent. Szoval megegy ilyen komment es jelentelek mert valotlanul vadolsz hazugsaggal! Nem jovok fel tobbet erre a kerdesre kommentelni, ugyh koszonom azoknak akik segitettek akik meg agyba fobe tamadnak azoknak pedig csak egy edesanyaval megegyezo mentalitasu embert kivanok parjuknak mert ugy latszik ilyen emberekkel ertitek meg egymast....
2014. nov. 14. 09:02
 35/37 anonim ***** válasza:
38%
milyen rendszeres orvosi költségei vannak egy 5 évesnek mesély már amit persze egy másik országból fizetek
2014. nov. 14. 18:12
 36/37 anonim ***** válasza:
53%

Ha neg felcsináltatod magad, vagy már lehet fel is csináltattad már nem fog érdekelni az a kislány.

Nem elég neked, hogy elszakítottad őket? Gondolom apuka bejárati k.vája voltál, most meg már a jegyese, de ez mind nem elég :D kell a gyerek is

2021. jún. 5. 06:33
 37/37 anonim ***** válasza:

"megegy ilyen komment es jelentelek"

Na ezért nem szered a pasid exe...

ápr. 29. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!