A páromnak van egy 5 éves kislánya, az exével csak a kislány miatt próbált együtt lenni, nem házasodtak össze, lenyeg, hogy az ex nem engedi, hogy lássam a kislányt, pszichiáterhez cipeli, hogy ne találkozhassunk. Ti mit tennetek?
A kislány meg könyörög, hogy láthasson, rajzol, üzeneteket küld stb. Azt mondja az ex hogy ha több gyerektartast fizet a párom akkor találkozhatunk a kislánnyal, de ezt nem tudjuk sajnos megengedni magunknak. A birosag a pszichologus miatt azt döntötte, hogy nem találkozhatunk és csak a pár közösen aláirt papírja valtoztathatna a dolgon. De ez a nö elvezi hogy a páromnak vagy a kislanyatol vagy tolem tavol kell lennie, csak a penz erdekli ami Meg ugye nincs. Ui: ö bezzeg felallasban dolgozik es a maradekot tudjuk kitol varja.
Nagyon szeretném látni a kislány, hisz a kozos jovonk resze lesz...remelem!
Kedves mindenki!
Tisztazzuk a dolgot, irasos papirom van rola, hogy ha tobbet fizetunk akkor lathatom a gyermeket tehat ennyit a belekepzelesrol. 70.000ft-ot fizetunk ami nem csekely es semmikeppen nem 20.000. Ezen felul minden iskolas es orvosi koltsegeit felesben.
De a lenyeg, hogy nem az anyja akarok lenni a gyereknek, hanem amikor az apja elhozza nem hozhatja haza mert itt vagyok, magyarul heti 3x azaz 2 este es egy teljes hetvegei nap vagy nekik vagy nekem mennem kell otthonrol. Nem aktualis baratno vagyok, hanem a jegyese es egyszeruen latni szeretnem a gyermeket neha neha legalabb es nem menekulni a gyermek elol (mert ugye Jelenleg ez a helyzet, mivel nem szegjuk Meg a szabalyokat).
Nem utolso sorban az en szuleim is elvaltak kicsi koromban es at tudom elni a helyzetet
Én ezt a 70 ezret nehezen hiszem 1 gyerekre, de tegyük fel hogy nem ferdítettél. Ez akkor is az apa dolga, még mindig csak ezt tudom mondani.
Megértem hogy rossz ez így - nekem is az lenne - de biztos vagyok benne hogy valami sántít a történetedben. Valamit kihagysz vagy elferdítesz (akár szándékosan, akár mert rosszul gondolod - teljesen mindegy).
Mindentől függetlenül annyit tudok mondani az anya viselkedéséről, hogy A LEÍRTAK ALAPJÁN (ami édes kevés) érthetetlen, de biztosan megvan az oka. Neked továbbra sincs jogod a gyerek fölött, tehát még ha igazad is van és az anya ok nélkül viselkedik így (amit én kétlek!), akkor sem reklamálhatsz emiatt. Vannak sz@r dolgok az életben, amiket el kell fogadni. Ez pont ilyen. Aki gyerekes, elvált nővel/férfival kezd, annak ilyen dolgokkal számolnia kell. És a te szempontodból teljesen mindegy hogy okkal vagy ok nélkül teszi az ex.
Ha neg felcsináltatod magad, vagy már lehet fel is csináltattad már nem fog érdekelni az a kislány.
Nem elég neked, hogy elszakítottad őket? Gondolom apuka bejárati k.vája voltál, most meg már a jegyese, de ez mind nem elég :D kell a gyerek is
"megegy ilyen komment es jelentelek"
Na ezért nem szered a pasid exe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!