Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A páromnak van egy 5 éves...

Kicca kérdése:

A páromnak van egy 5 éves kislánya, az exével csak a kislány miatt próbált együtt lenni, nem házasodtak össze, lenyeg, hogy az ex nem engedi, hogy lássam a kislányt, pszichiáterhez cipeli, hogy ne találkozhassunk. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

A kislány meg könyörög, hogy láthasson, rajzol, üzeneteket küld stb. Azt mondja az ex hogy ha több gyerektartast fizet a párom akkor találkozhatunk a kislánnyal, de ezt nem tudjuk sajnos megengedni magunknak. A birosag a pszichologus miatt azt döntötte, hogy nem találkozhatunk és csak a pár közösen aláirt papírja valtoztathatna a dolgon. De ez a nö elvezi hogy a páromnak vagy a kislanyatol vagy tolem tavol kell lennie, csak a penz erdekli ami Meg ugye nincs. Ui: ö bezzeg felallasban dolgozik es a maradekot tudjuk kitol varja.

Nagyon szeretném látni a kislány, hisz a kozos jovonk resze lesz...remelem!

2014. nov. 9. 11:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy önző vagy, sőt tudom, hogy nehéz, de most neked muszáj türelmesebbnek lenned. Majd mindenki lefog idővel higgadni, a gyermek is, és előbb-utóbb úgy is láthatod.
2014. nov. 9. 12:12
 12/37 anonim ***** válasza:
61%
A további ellenségeskedések csak rontanak, főleg a gyermek helyzetén! Sok erőt kívánok neked.
2014. nov. 9. 12:34
 13/37 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2014. nov. 9. 12:41
 14/37 A kérdező kommentje:

Kedves "undoritonak talalom"...

Ad egy, latom mit sem tudsz a dologrol, adja Isten, hogy az egyik felén se legyel a tortenetnek.

Ad ketto, az elet belesodor bennunket szituaciokba amiben mellesleg en sem szeretnek benne lenni de probalom a legjobbat kihozni abbol ami jutott. Nem szeretnem elszeretni a gyereket sot igazabol bennem a gyerek valtotta ki a szeretetet a ragaszkodasa mert alapbol nem vagyok gyerekparti de kialakult egy kotelek.

Ad harom utoljara: egy embert/gyereket sem lehet elszeretni csak megmutatni ki vagy hogy szereted a masikat. Onnantol már ketton all a vasar (gondolom a gyermekben sem a semmire alakult ki ragaszkodas). Annak van aggodnivaloja aki Nagy ivbol leszarja a gyereket, parjat stb utana Meg sajnaltatja magat es rosszindulatuan önzön viselkedik.

2014. nov. 9. 13:07
 15/37 anonim ***** válasza:
78%
12es vagyok: nem az undormányost óhajtom védeni, de abban tévedsz, hogy egy gyermeket nem lehet elszeretni. A gyermekek naivak, sérülékenyek, szeretet képesek adásra és fogadásra is. Még a legcsodálatosabb édesanyától is el lehet őket szeretni, sajnos. :(
2014. nov. 9. 13:22
 16/37 anonim ***** válasza:
40%
Az 5 éves gyerekek mesterei az üzenetküldözgetéseknek. Na peeersze. Gondolom apuka sutyorog a fülébe a láthatásokon. Már biztos tervezitek, hogy magatokhoz veszitek. Egyetértek azzal, aki undorítónak nevezte a dolgot.
2014. nov. 9. 13:23
 17/37 anonim ***** válasza:
57%
12es vagyok: Na most már elég legyen!!! Eléggé világosan leírta a kérdező, hogy mi a fájdalma, és azt, hogy nem akarja elvenni az anyjától a gyerekét!!! Mit nem lehet ezen felfogni??? Ha nem tudjátok mindkét fél és a gyermek helyébe bele képzelni magatokat, akkor lehet menni máshová tombolni!!!
2014. nov. 9. 13:29
 18/37 anonim ***** válasza:
68%
En az anykat ertem meg. Ha lesz gyereked kerdezö es ne adj isten egyedul neveled majd,apa uj parja meg latni akarja akkor fogod megerteni.miert kell eröltetni ezt a dolgot? Egy öt eves nagyon befolyasolhato,ha apa mindig mondja neki a dolgokat akkor persze hogy irogat. Nektek inkabb hagyni kellene most es ha lenyugodott es akkor is latni akar na akkor lépni. Apuka meg ne oltsa.ha igazan szereti.
2014. nov. 9. 13:31
 19/37 anonim ***** válasza:
71%

Vmiert meg is csak az anyjanal helyeztek el a gyereket, szoval annyira meg sem sz*rhatja le..

Nem ertek egyet vele sem, de ez a "hattyu halala" sem normalis a reszedrol. Tok jo, hogy elfogadtad, szereted a gyereket(annak ellenre , hogy nem voltal eddig gyerekparti), de ezt tulzasnak tartom.

Egy kisgyereket meg el lehet szeretni . Ennel szerintem nincs is rosszabb egy edesanyanak.

2014. nov. 9. 13:40
 20/37 A kérdező kommentje:

Oke... A szitu adott...most ne szeressem es legyek egy igazi mostoha-anya? Vagy szarjam le? Biztosan ettol jobb lesz a gyereknek...

Komolyan nem ertelek titeket!

2014. nov. 9. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!