Felnőttként mennyit vagyunk kötelesek besegíteni anyánknak a beteg férje ápolásában?
Figyelt kérdés
Anyám férjét rákkal műtötték. Azóta nem nagyon járunk oda a nővéremmel,igazából ki akarunk maradni az ápolásából, meg anyával nem is lehet másról beszélni, minthogy hogy van a férje stb. A múltkor anya hívott, hogy menni kellene kemóra a férjének, de nem rosszul érzi magát a vezetéshez, vigyem már be én. Mondtam, hogy nem érek rá, nem tudom bevinni. Ez szerintem az ő dolguk, hogy megoldják, nem a miénk. Mit csináljak ha legközelebb ilyen dolgokba akar bevonni? Mi az ami még reálisan belefér? Pl.kórházi látogatás, telefonhívás ?2022. nov. 14. 09:11
51/60 anonim válasza:
Ha egy olyan szar ember lenne a kérdező, amilyennek itt többen leírtátok, akkor nem született volna meg a kérdés, mert egy önző ember szarik a kívülállók véleményére.
52/60 anonim válasza:
51es! Nem az volt a kérdés h ha nem segít mennyire szar ember hanem h NEM AKAR és mit tegyen még h ennyit se kérjenek tőle!
53/60 anonim válasza:
Nem akar, és ennek oka van, ha alapból kihasználná az anyját, nem kérdezett volna itt, hanem kihasználná az anyját a mi megkérdezésünk nélkül, ahogyan a nagyanyám sem kéri ki mások véleményét, hogyan ugráltassa a gyerekeit, egyszerűen csak parancsolgat, meg terjeszti a hazugságait, egy pillanatra sem bizonytalanodik el vagy kér tanácsot, mert ő mindenki fölött állónak gondolja magát.
54/60 anonim válasza:
53!
Javits ki, ha tévedek, de a kérdező anyja nem a te nagyanyád és még mindig nincs semmi olyan információ, hogy amúgy xar lenne a kapcsolatuk az anyaval
55/60 anonim válasza:
Ha én megoldást keresek arra, hogy hogyan férjen bele, hogy segítsek, akkor nem azt kérdezem, hogy hogyan tudok kibújni valamiből. Ez a helyzet a kérdezőnek és a testvérének több szempontból is kényelmetlen, kellemetlen.
56/60 anonim válasza:
"a kérdező anyja nem a te nagyanyád"
Nem is a kérdező anyjával állítottam párhuzamba a nagyanyámat, hanem a kérdezővel hasonlítottam össze. A nagyanyám tényleg egy önző ember, aki szarik másokra, ő nem tesz fel ilyen kérdéseket.
57/60 anonim válasza:
"egy önző ember szarik a kívülállók véleményére" Baromi sok önző ember vár önigazolást másoktól.
58/60 anonim válasza:
Kötelesek nem vagytok, de van emberi oldala is....
59/60 anonim válasza:
Azért tisztázzuk már, nem ápolnia kellett volna, hanem nyamvadt egy alkalommal elvinni egy rákos embert a kórházba. De ennyire szarba nézi az anyját, hogy akkor se segít mikor az szarul van.
60/60 anonim válasza:
Ez csak a köztetek lévő kapcsolattól függ, ennyiből nem lehet megmondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!