Miért nem vagyok soha elég jó a szüleimnek? (18/L)
Figyelt kérdés
Mindent megteszek, hogy jó tanuló legyek, négyes átlagom van, mellette járok ugye gyakorlatra és a fizetésemből adok nekik, plusz mindent magamnak veszek meg. Most készülök előrehozott érettségire, szeretnék egyetemre is menni. Vannak barátaim. Takarítom a szobámat és bármilyen házimunkát megcsinálok ha kell, minden felújításba besegítek (legutóbb szigeteltünk). Mégis csak azt kapom hogy folyamatosan szidnak és gúnyolnak, hogy semmit nem csinálok, nem tanulok (ami rohadtul nem igaz, és a jegyeimen is látszik), nem segítek nekik, elverem a pénzem, stb. Ha családi összejövetelen vagyunk és a rokonok érdeklődnek, hogy megy a suli, akkor is röhögve engem megalázva előadják hogy én sz*rok az egészre és majd a gyárba jó leszek. Fogalmam sincs mi a jó édes istent akarnak még tőlem...2022. nov. 12. 15:23
1/53 anonim válasza:
A szüleidnek nincs igaza, jobb gyereket nálad nem is kívánhatnának szerintem, ignoráld őket, soha nem fogsz megfelelni nekik, találkoztam már ilyennel, ilyenkor általába furcsán hangzik de írigyek rád.
2/53 anonim válasza:
Mert boldogtalanok. Ne hagyd magad, ott helyben kérd ki magadnak. Egyetemre úgy menj, hogy koliba tudj költözni. Minél hamarabb függetlenedni kell, addig meg minél kevesebb időt a társaságukban tölteni.
3/53 anonim válasza:
Sajnálom kérdező. Sajnos minden barom vállalhat gyereket... Te szar szülőket fogtál ki. Amúgy én szívesen előásnám a régi bizonyítványaikat, hogy mire föl van ekkora pofájuk.
4/53 anonim válasza:
Bocs, de a 4-es átlag az mióta jó?
Én mindig kitűnő tanuló voltam, az iskola történetében elsőként volt meg a 2 nyelvvizsga, stb. De ez sem volt a szüleimnek elég jó.
Neked lenne hova fejlődnöd!
5/53 NTBS válasza:
Költözz el otthonról. Magadért felelsz, nincs vele gond, ha önállósodsz.
6/53 anonim válasza:
Én minden alkalommal elmondanám nekik, hogy nyugi, nemsokára egy életre megszabadultok tőlem. Még az unokáitokat sem kell látnotok és akkor sem leszek itt, ha öregek lesztek és kellene, mert ugye ti majd az is jobban megoldjátok.
7/53 anonim válasza:
Ja, nem veled van baj, hanem gyökerek a szüleid, de ha majd öreg korukra te is kiröhögöd őket akkor majd észbe kapnak de akkor már késő, hogy szeretni kellett volna téged és támogatniuk.
8/53 anonim válasza:
Kérdező, hasonló indok miatt írom le levélben, hogy innentől kezdve az ünnepnapjaimat miért egyedül akarom megoldani. Mutteromat látva az emberi szó nem hat, majd ért abból, ha otthagyom a pitsába, egy levéllel, mert akkor már nem tud manipulálni.
8-as: el szoktam mondani mutteromnak, hogy "nyugodj meg, az én gyerekemre ugyan nem kell vigyázni, ha majd lesz. Pesztráld azokét, akik szerinted parfümöt pukkantanak." Ért belőle bármit? Nem.
9/53 anonim válasza:
"Bocs, de a 4-es átlag az mióta jó?"
Amióta 5 fokú skálán az egyes a legrosszabb, az ötös a legjobb, azóta.
10/53 anonim válasza:
Ötös válaszólótól kérdezném, hogy te mégis mit akarsz? Ide jársz menőzni vagy mi? Én nem tudom, hogy te miben nőttél fel, de a 4-es átlag az mióta rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!