Ha van akkora vagyona a szüleidnek , hogy még az unokáid is stabil helyzetben lennének, ti sem dolgoznátok? A szüleim ahhoz akarják kötni a végrendeletben az örökösödést hogy legalább 1 évet dolgoznom kell , de minek ha nincs rá szükség? Így is teljesen átlátom a dolgokat és tisztában vagyok vele milyen szerencsés helyzetben vagyunk. Nekem az a világképem, hogy ha ez már megadatott, ki kell élvezni az élet minden pillanatát, utazni, bulizni. és ha nincs rá szükség miért mennék dolgozni? Folyamatosan ezt hallom hogy boldogtalan , és majd biztos drogos leszek ha nem szállok le a való világba. Amúgy sem akarok az örökösödésre gondolni, mert nem akarok a szüleim nélkül élni. Addig is meg legyünk boldogok , nem azért születtünk hogy 9-17 óráig dolgozzunk..
Minek jársz akkor egyetemre, élj, utazz, bulizz helyette.
2022. okt. 18. 21:48
8/30 A kérdező kommentje:
4, stabil lábakon állunk minden magyar, külföldi ingatlanban, értékpapaírban van, ami nem tud csak úgy elveszni.
5, Ha neked ez provokáció , valószínűleg magadról beszélsz. Ha arról írnék hogy alig tudjuk kifizetni a villanyszámlát, vagy alkoholista az anyukám akkor máris mindenki tanácsokat adna. Diszkrimináció
2022. okt. 18. 21:50
9/30 anonim válasza:
A 7. válaszolónak igaza van. Felesleges az egyetem, ha úgysem fogsz dolgozni. Csak az időd megy vele.
Utazgass többet, láss világot, élvezd az életet!
2022. okt. 18. 21:53
10/30 anonim válasza:
Igazuk van. Ha neked a bulizás az eletcelod, az szellemileg nem lehet egy túl tartalmas gondolkodás...
Annyi mindent lehet csinálni. Gondolom, nem azt akarják, hogy gyári munkás legyél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.