Hogyan mondjak el bármit a szüleimnek, ha mindenre csak negatív és lehúzó válaszaik vannak?
Nemsokára szeretnék külföldre utazni egy hétre, meglátogatni a barátomat, de már előre érzem, hogy borzalmas veszekedés lesz belőle. A szüleim képtelenek elfogadni, hogy a párom külföldi, és lépten nyomon belekötnek, mikor nem is igazán ismerik. Többször találkoztak már vele, olyankor ment a jópofizás természetesen.
Szerintük elrabol, megerőszakol, biztos a szerveimet akarja eladni, nem kellek neki semmire, ha ennyire jóképű és jó férfi, akkor miért nem talált magának ott valakit, ahol lakik. Viszont az, ami teljesen kiütötte nálam a biztosítékot, az az volt, amikor az apám azt mondta nekem, hogy a mi kapcsolatunk semmit sem ér, én nem is szeretem őt, csak egyszerűen mentálisan instabil voltam, amikor megismerkedtünk, és beképzelem, hogy szerelmes vagyok. (Amikor megismerkedtünk, akkoriban léptem ki egy hosszú kapcsolatból)
Egyszerűen már a gyomorgörcs kerülget, hogy beszéljek velük arról, hogy elutazom hozzá.
(Még náluk lakom, most fogok diplomázni, mellette dolgozom)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!