Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
 81/115 anonim ***** válasza:
27%
80-as: de igenis választható. És ha igazán felnőtt a gyerek, akkor miért fontos neki, hogy a szülője tapsoljon az ő választásához. Ha valakinek gyereke születik, bármihez jó képet kell vágnia, amit a méltóságos gyermeke csinál? Egy szülő soha nem élhet a nézetei szerint, mert a gyermeke rabja? Tartsa tiszteletben a felnőtt gyermekét, de a gyermek is tartsa tiszteletben a szülő beállítottságát, nézeteit. Ez az egyenlőség. Különben a szülő akár meg is ölheti magát, mert állandóan asszisztálnia kell ahhoz, amivel nem ért egyet, mert gyermeke van. Ez szerinted tisztességes? A gyerek az önző, mert elvárja, hogy bármi történik vele, bármilyen úton jár, bármit követ el, a szülő tapsoljon neki állandóan, és vágjon jó képet.
2024. júl. 14. 05:54
 82/115 anonim ***** válasza:
27%

81-es vagyok. Kiegészíteném azzal, hogy csak nagyon ritka esetben nem választható. De az már gyermekkorban kiderül. Az más eset.

Abban viszont nem hiszek, hogy valaki felnőtt korban, esetleg házasság és gyermekek után "világosodik meg". Nem, őt elcsábították. Tudnék rá példát mondani.

2024. júl. 14. 05:56
 83/115 anonim ***** válasza:
100%
82-es: Az nem megvilágosodik, hanem a környezete miatt elnyomta magában, hogy ne szólja meg a falu népe. Abba nem gondoltál bele, hogy olyan társadalmi nyomások vannak még mai napig falvakban, kisvárosban, ahol egy meleg ember nem vállalja fel magát és a megfelelés érdekében bevállalja a házasságot és a gyerekeket?
2024. júl. 14. 11:43
 84/115 anonim ***** válasza:
17%

Ha tud házasodni és gyereket csinálni, akkor biszexuális. Választhat.

Továbbá: mi az, később már nem kell, hogy elnyomja magában? Ez hülyeség.

2024. júl. 15. 06:05
 85/115 anonim ***** válasza:
49%
Nem örülnék neki, mert rengeteg megkülönböztetés érné. De vannak meleg ismerőseim, akik kulturáltan kezelik ezt és nem kürtölik világgá, ha így viselkedne, akkor nem lenne gond.
2024. aug. 14. 11:44
 86/115 anonim ***** válasza:
85%

79: a homoszexualitás nem egy vallás, amiről eldontod, hogy mostantól márpedig meleg leszel, minden meleg így születik. Az mas, hogy nem meleg hanem biszex, és csak női partnerei voltak eddig, és meglepetésként ér ha beállítva egy férfival.

82-es voltam.

2024. aug. 14. 16:30
 87/115 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot neki
szept. 19. 00:28
 88/115 anonim ***** válasza:
43%
Nem hozhatná oda, nem mutathatná be, nem fogadnám el. A fiammal sem lenne már ugyanaz a viszony. Az apja biztos kitagadná, én sem támogatnám ezt az életvitelt, szégyellném. Undorító viselkedés.
okt. 5. 18:54
 89/115 anonim ***** válasza:
100%

88 -as

Szerintem nem undorító!

Akkor képzeld magad az én helyembe. Szerintem az is undorító ha egy fiú és egy lány van kapcsolatban.Mert undorodom a kapcsolatoktol és a testiségtől.Magam még nem voltam se fiúval se lányal.

Mégse mondok ilyeneket.Nem szabad el kell fogadni a másikat.

okt. 6. 00:33
 90/115 anonim ***** válasza:
26%

89-es: miért kell elfogadni a másiktól mindent? Na, miért?

És azért fiú lánnyal nem undorító, de fiú fiúval igenis undorító. Azért nem mindegy, hogy melyik testrészben jár. Tovább nem fejtem ki, de ha neked ez nem undorító, akkor semmitől sem undorodsz.

okt. 6. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!